Libnet.ro
UNICEF

23:15

Fost ofiter SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie in doua scopuri. Doi generali SRI locuiesc langa locul accidentului

Antena3 Antena3,
Fost ofiter SRI: Moartea lui Dan Condrea, o regie in doua scopuri. Doi generali SRI locuiesc langa locul accidentului

Fostul ofiter SRI Daniel Savu, in prezent membru in Comisia parlamentara de control a SRI, a afirmat la QA ca moartea lui Dan Condrea pare o regie in doua. continuă pe Antena3

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat masinile

Mircea Badea si-a expus punctul de vedere in privinta mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in lumina celor prezentate la Sinteza Zilei, acolo unde a fost prezenta si Gabriela Pelin,.

Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot, a declarat miercuri fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la moartea patronului He.

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident, dus la audieri dupa dezvaluirile de la Antena 3

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de.

Marturii explozive despre cum a murit Dan Condrea. Soferul martor la accident: Prea multe minciuni!

Patronul firmei Hexi Pharma Dan Condrea a murit, duminica seara, in urma unui grav accident de masina pe un drum din judetul Ilfov. Cei doi martori ai acestui accident au fost audiati deja de.

Fosta sotie a lui Dan Condrea face DEZVALUIRI privind afacerile Hexi Pharma si despre trecutul omului de afaceri

Fosta sotie a lui Dan Condrea face dezvaluiri privind afacerile Hexi Pharma. Laura Georgescu spune de cativa ani ca firma nu respecta reteta originala a dezinfectantilor care ajungeau in spitale. De asemenea, femeia spune ca sotul ei ar fi fost ofiter SIE si ca in anturajul lui erau ofiteri de la SIE si SRI.

Marturii socante ale fostei sotii a lui Dan Condrea: Cu siguranta a fost ofiter SIE, a fost filat in permanenta de SIE si de CIA. Daca nu divorta, traia (VIDEO)

Marturii socante facute de sotia lui Dan Condrea la iesirea din Tribunalul Bucuresti. Laura Georgescu spune ca a fost sunata si amenintata de un agent CIA care i-a transmis sa nu mai dea declaratii pentru c.

Fosta sotie a lui Dan Condrea: El a fost agent SIE si era filat de Serviciu si de CIA

Fosta sotie a lui Dan Condrea, Laura Condrea, a declarat joi ca fostul patron al Hexi Pharma era agent al Serviciului de Informtii Externe SIE), iar din acest motiv el era filat de SIE si de CIA. Mai mult, femeia a declarat ca un alt motiv pentru care acestia erau monitorizati era ca tatal ei a fost ofiter militar.

A fost filat Dan Condrea? Raspunsul oficial al SRI

Comisia de control a SRI a dat cateva raspunsuri clare legate de implicarea acestui serviciu in afacerea Hexi Pharma, explicand ca Dan Condrea NU a fost filat. Informatiile au fost prezentate de.

SRI, raspuns oficial in cazul Hexi Pharma. Comisia de control: Dan Condrea nu a fost supravegheat

Compania Hexi Pharma nu a constituit un caz de securitate nationala pentru SRI, iar reprezentantii acesteia, deci inclusiv Dan Condrea, patronul firmei, nu au facut obiectul unor mandate de securitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )