Libnet.ro
UNICEF

01:06

Un fost politist din Alba si sotia sa, cautati cu mandat international de arestare, gasiti in Marea Britanie

Adevărul Adevărul,
Un fost politist din Alba si sotia sa, cautati cu mandat international de arestare, gasiti in Marea Britanie

Doua persoane din Alba Iulia, sot si sotie, judecate in lipsa pentru evaziune fiscala si inselaciune cu pachete turistice au fost identificate de autoritati in Marea Britanie. Mihaela Iancu si Radu Iancu, fost politist, au fost cautati prin Interpol cu mandat international de arestare in lipsa. Cei doi sunt acuzati ca au produs un prejudiciu de peste 250. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Flacarile au nenorocit o familie din Alba

Au fost momente de panica in localitatea Noslac din Alba. O locuinta a inceput sa arda, iar inauntru o batrana si nepoata ei cereau ajutor. Vecinii au sarit cu apa, iar cateva rude de-ale femeilor,.

Seful Garzii de Mediu din Alba, trimis in judecata

Seful Garzii de Mediu din Alba, Vasile Cornel, a fost trimis in judecata, intrucat este acuzat de efectuare de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana, potrivit DNA.

Patronul firmei de carne din Alba, vizat de perchezitii, judecat si pentru fraude cu fonduri UE

Omul de afaceri Nicolae Cristea, patronul Carmes Alba, vizat in dosarul de evaziune in care au loc, miercuri, mai multe perchezitii, este judecat si intr-un dosar de fraude cu fonduri europene.

Ponta recunoaste ca a fost SCOS din politica. Ce avertisment i-a transmis lui Blaga

Victor Ponta i-a raspuns, marti, liderului PNL Vasile Blaga, care declarase ca in noiembrie anul trecut l-a scos din politica inalta, aratand ca are si el un labrador acasa care mereu se crede tigru si ca cei care l-au scos pe el din politica il vor scoate si pe acesta .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )