Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fost presedinte al CCR, despre protocolul SRI- Parchetul General: Toti stiau. S-a sarit calul cu echipele mixte

Antena3 Antena3,
Fost presedinte al CCR, despre protocolul SRI- Parchetul General: Toti stiau. S-a sarit calul cu echipele mixte

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti, pentru MEDIAFAX, legat de protocolul SRI- Parchetul General, ca acesta prevede niste lucruri care nu ar fi trebuit sa existe, cum su. continuă pe Antena3

Tutuianu, despre protocolul SRI - Parchetul General: Arata substituirea rolului Parlamentului ca unica autoritate legiuitoare

Vicepresedintele PSD, senatorul Adrian Tutuianu, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca protocolul SRI - Parchetul General arata substituirea rolului Parlamentului ca unica autoritate legiuitoare.

Zegrean: Toti stiau despre protocolul SRI - Parchetul General. S-a sarit calul cu echipele mixte

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti, legat de protocolul.

Protocolul SRI-Parchetul General incalca flagrant Constitutia

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a transmis presei o declaratie in care afirma ca, dupa desecretizarea protocolului dintre SRI si Parchetul General, se va putea vorbi despre latura penala a tuturor faptelor petrecute peste lege si despre calitatea institutionala a celor implicati, informeaza Agerpres.

Fostul colonel Daniel Dragomir dezvaluie cine a redactat protocolul SRI-Parchetul General: SRI l-a ascuns de ochii publicului

Fostul colonel Daniel Dragomir a dezvaluit ca Serviciul a sters datele care sa permita identificarea ofiterului care a redactat protocolul incheiat intre SRI si Parchetul General. intr-o postare pe.

Tariceanu: CSM sa se sesizeze privind ilegalitatile din protocolul SRI - Parchetul General (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a criticat in termeni, intr-o declaratie de presa data marti, prevederile din protocolul desecretizat vineri dintre SRI si Parchetul General. in protocolul.

AUGUSTIN ZEGREAN, arunca BOMBA in SCANDALUL protocolului SRI-Parchetul General: Toti stiau! Este prea mult... S-a sarit calul!

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat marti legat de protocolul SRI- Parchetul General, ca acesta prevede lucruri care nu ar fi trebuit sa existe, cum sunt echipele.

Mediafax cere ancheta penala pentru Protocolul dintre Parchetul General si SRI

MEDIAFAX SA a transmis Procurorului General sesizarea in legatura cu posibile infractiuni comise prin semnarea si punerea in aplicare a Protocolului SRI- Parchetul iCCJ, cu urmatoarele suspiciuni: uzurparea.

Traian Basescu, despre protocolul SRI-Parchet: imi este clar ca asa cum este formulat poate da loc la interpretari si abuzuri. Ce il sfatuieste pe Iohannis sa faca in privinta lui Kovesi

Traian Basescu reactioneaza in scandalul protocolului desecretizat dintre Serviciul Roman de Informatii SRI) si Parchetul General. Fostul sef al statului spune ca a citit pe diagonala documentul,.

Varujan Vosganian, reactie virulenta dupa publicarea protocolului SRI-Parchetul General: Lucrurile sunt mult mai grave decat par

Deputatul ALDE Varujan Vosganian sustine ca protocolul incheiat intre Serviciul Roman de Informatii si Parchetul General arata foarte limpede o intruziune, o agresiune la adresa clasei politice. in.

Protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General a fost facut public

Tariceanu: Institutiile legitime ale statului, votate de cetateni, sunt numai de decor, deciziile se iau in alta parte *Codrin Stefanescu: Acest protocol secret incheiat intre SRI si Parchetul General incalca flagrant Constitutia, toate legile in vigoare, democratia, separatia puterilor in stat, drepturile si libertatile omului Serviciul Roman de Informatii SRI) a publicat, vineri, protocolul de colaborare incheiat de SRI cu Parchetul General in anul 2009. Protocolul a fost semnat in februarie 2009 de procurorul general Tiberiu Nitu si prim-adjunctul SRI Florian Coldea si a inlocuit documente similare incheiate chiar imediat dupa infiintarea de catre Guvernul Nastase a Parchetului National Anticoruptie PNA), actuala DNA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )