Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fost presedinte al Curtii Constitutionale Iohannis este obligat s-o revoce pe Kovesi

România Liberă România Liberă,
Fost presedinte al Curtii Constitutionale Iohannis este obligat s-o revoce pe Kovesi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale din prioada 2004-2007, Ioan Vida, sustine ca presedintel. continuă pe România Liberă

Cheia din Constitutie care rastoarna tot. Un fost presedinte CCR da verdictul: Iohannis este obligat sa o revoce pe Kovesi

Un fost presedinte al Curtii Constitutionale, profesorul Ioan Vida, sustine ca presedintele KlausIohannis este obligat sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi. Atunci cand s-a facut Constitutia asta, din.

Zegrean, fost presedinte al CCR: Presedintele nu este obligat sa o revoce pe sefa DNA

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat la Antena 3 ca presedintele Romaniei nu este obligat de lege sa o revoce pe sefa DNA, asa cum a scris site-ul luju. ro, seful statului avand dreptul sa verifice motivele de revocare invocate.

Fost presedinte al Curtii Constitutionale: Klaus Iohannis are toate parghiile legate sa respinga cererea de revocare a lui Kovesi (VIDEO)

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a declarat intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1TV ca presedintele Klaus Iohannis are prin lege toate parghiile legale pentru a respinge.

Serban Nicolae, intr-o cearta la Antena 3 cu avocata Ingrid Mocanu, condamnata in dosarul ANRP: Nu se ajunge la suspendarea presedintelui Iohannis. Pe actuala lege, nu este obligat sa o revoce pe Kovesi

In niciun caz nu se va ajunge la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, daca acesta refuza revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi propusa de ministrul Justitiei, a declarat senatorul PSD Serban Nicolae la Antena 3, motiv pentru care a fost certat de avocata Ingrid Mocanu, aflata in platou. Aceasta a ridicat vocea la Nicolae, care intervenise la telefon, si a insistat ca presedintele trebuie sa fie suspendat daca accepta abuzurile comise de sefa DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )