Libnet.ro
UNICEF

11:30

A fost prezentat! Imagini spectaculoase cu avionul cu care Papa Francisc va calatori in timpul vizitei din Chile (FOTO)

B1 B1,
A fost prezentat! Imagini spectaculoase cu avionul cu care Papa Francisc va calatori in timpul vizitei din Chile (FOTO)

Aeronava cu care Papa Francisc se va deplasa in timpul vizitei sale din Chile a fost prezentata. Este vorba despre un Airbus modelul A321 avand capacitatea de 220 de pasageri, au anuntat organizatorii. continuă pe B1

Alaptatul in Capela Sixtina, acceptat de Papa Francisc

Papa Francisc a indemnat femeile sa-si alapteze copii in timpul unei slujbe de baptizare, de duminica. Alaptati copiii! Nu va fie teama, pentru ca acesta este limbajul universal al.

Faze tari: Papa Francisc a dat unda verde la alaptat in Capela Sixtina; Au fost lansati roboti care vor inlocui angajatii din hoteluri si supermarketuri; I-a lasat masca pe toti dupa ce a ramas in fundul gol in platoul de televiziune

Un nou popor a fost descoperit si poate rescrie istoria primilor oameni care au locuit pe continentul american. Cercetatorii au descoperit ramasitele unei. Suma uriasa oferita de Brad Pitt pentru a urmari un episod din Game of Thrones alaturi de Emilia Clarke. Actorul Brad Pitt a oferit, in cadrul unei.

Pe site-ul BOR apare o icoana in care papa este infatisat drept dusman al bisericii (FOTO)

Pe site-ul Bisericii Ortodoxe Romane, basilica. ro, a fost publicat un articol insotit de o icoana care inftiseaza Biserica si dusmanii ei. Printre acestia, undeva in dreapta jos, este si.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )