Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fost primar PSD, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare

Antena3 Antena3,
Fost primar PSD, condamnat la 3 ani si 10 luni de inchisoare

Curtea de Apel Bacau a respins, joi, apelul lui Vasile Baciu, fost primar PSD al comunei Horia, judetul Neamt, fiind mentinuta astfel sentinta Judecatoriei Roman de condamnare la 3 ani si 10 luni de inchisoare pentru conflict de interese. Decizia Curtii de Apel este definitiva. continuă pe Antena3

IN PRIMELE 10 LUNI DIN 2019: Afacerile din comert au crescut cu 5,5%

Afacerile din comert au crescut cu 5,5% pe serie bruta si cu 6,2% pe serie ajustata, in primele 10 luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut.

IN PRIMELE 10 LUNI DIN 2019: Afacerile din comert au crescut cu 5,5% pe serie bruta

Afacerile din comert au crescut cu 5,5% pe serie bruta si cu 6,2% pe serie ajustata, in primele 10 luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut, informeaza Agerpres. ro.

Dosarul Colectiv. Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare in prima instanta Patronii, condamnati la cate 11 ani si opt luni de inchisoare - UPDATE

Fostul primar al Primariei Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, luni, la opt ani si sase luni, iar cei trei patroni ai clubului au primit cate 11 ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul Colectiv. De asemenea, George Matei si Antonina Radu, cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti care au verificat clubul Colectiv fara a lua masurile legale in privinta respectarii normelor PSI, au fost condamnati la cate 9 ani si 2 luni de inchisoare. Decizia nu este definitiva. Supravietuitorii incendiului si familiile victimelor trebuie sa primeasca daune morale de peste 50 de milioane de euro.

Dosarul Colectiv: 115 ani si 8 luni de inchisoare pentru 65 de vieti

Cei 13 inculpati in dosarul Colectiv au fost condamnati ieri la 115 ani si 8 luni de inchisoare. Cea mai mare pedeapsa a primit-o patroana firmei de artificii: 12, 8 ani de inchisoare. Fostul primar Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani si jumatate de inchisoare, iar patronii clubului la 11 ani si 8 luni.

Judecatorii au dat verdictul in dosarul Colectiv. Piedone, condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au dat verdictul in dosarul Colectiv, dupa ce aceasta a fost amanata saptamana trecuta. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata.

Cum a delapidat un fost primar bugetul unei comune. Tribunalul Alba a admis rechizitoriul Parchetului

Tribunalul Alba a admis, in final, rechizitoriul intocmit de procurori in cauza in care au fost trimisi in judecata, pentru delapidare, fostul primar al comunei Vintu de Jos si fostul director economic al institutiei.

Turistii straini au cheltuit in medie 2600 lei de persoana in Romania, in primele 10 luni: Afacerile au reprezentat principalul motiv al sejurului petrecut in tara noatra

Turistii straini care au vizitat Romania in primele zece luni ale anului au cheltuit, in medie, 2. 600 de lei de persoanasejur, arata un raport al Institutului National de Statistica. Principalul motiv al.

Turistii straini au cheltuit in medie 2600 lei de persoana in Romania, in primele 10 luni: Afacerile au reprezentat principalul motiv al sejurului petrecut in tara noastra

Turistii straini care au vizitat Romania in primele zece luni ale anului au cheltuit, in medie, 2. 600 de lei de persoanasejur, arata un raport al Institutului National de Statistica. Principalul motiv al.

Deficitul de cont curent a crescut cu 22,2% in primele 10 luni si a depasit nivelul de 9 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 9,2 miliarde euro in perioada ianuarie-octombrie, cu 22,2% mai mare fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate luni.

Deficitul de cont curent a crescut cu 22,2% in primele 10 luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 9,2 miliarde euro in perioada ianuarie-octombrie, cu 22,2% mai mare fata de cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate luni, relateaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3221 seconds )