Libnet.ro
UNICEF

09:00

A fost prins cainele pitbull care a ranit o femeie si a omorat un catel la Alba Iulia. intre timp a mai atacat un patruped. Proprietarul va fi cercetat penal

Adevărul Adevărul,
A fost prins cainele pitbull care a ranit o femeie si a omorat un catel la Alba Iulia. intre timp a mai atacat un patruped. Proprietarul va fi cercetat penal

Politistii din Alba Iulia au reusit sa identifice si sa captureze cainele care a muscat o femeie si i-a ucis catelul, vineri seara. intre timp, cainele de lupta a atacat un alt catel aflat pe strada cu stapanul sau. continuă pe Adevărul

Alba Iulia: Pitbull-ul care a muscat o femeie si a omorat un bichon, capturat de politisti Proprietarul este cercetat

Cainele din rasa pitbull care a muscat, vineri seara, o femeie din Alba Iulia si a omorat catelul bichon al acesteia a fost capturat in cursul zilei de sambata de catre politisti, fiind identificat, totodata, si proprietarul acestuia, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Alba, citat de Agerpres.

Scene socante in Alba Iulia! O tanara a fost muscata pe strada de un pitbull, care i-a ucis catelul

O femeie de 29 de ani a fost muscata de un pitbull in timp ce se plimba cu bichonul sau pe o strada din Alba Iulia, cainele ei fiind omorat, a informat, sambata, Inspectoratul Judetean de Politie IPJ).

Sofer cu tupeu maxim: avea permisul auto suspendat, dar a fost prins conducand pe un drum national

Barbatul de 33 de ani, din Galati, a fost prins de politistii de frontiera in urma unui control de rutina si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiuniide conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

Vrancea: Detinutul evadat a fost prins; acesta se ascundea la o stana

Detinutul evadat de la Penitenciarul Focsani in timp ce se afla la munca a fost prins, sambata seara, la o stana de pe raza localitatii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

A fost prins barbatul care a evadat vineri in Vrancea. Politistii au intrat peste el cand se pregatea sa comita un viol

Acesta a fost cautat de aproape 200 de oameni ai legii, timp de peste 30 de ore. Individul va fi dus direct in Penitenciarul Focsani.

Tanar fotografiat cum dezumfla rotile unei masini de Politie chiar in parcarea unei sectii. Autorul nu a fost prins

Un tanar din Timisoara a fost fotografiat de un cetatean in timp ce dezumlfa rotile unei autorspeciale a Politiei chiar in fata unei sectii din oras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )