Libnet.ro
UNICEF

18:00

A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Playtech Playtech,
A fost prins la granita cu Romania. Barbatul a furat 200.000 de euro din Germania

Tanarul care a furat 200. 000 de euro, incercand sa fuga cu banii intr-un autocar de pasageri a fost prins de politisti. Care era destinatia barbatului prins la granita cu Romania, aflati in continuare. Tanarul care a furat 200. 000 de euro din Germania a fost prins Un tanar de 27 de ani, care avea cetatenie dubla . continuă pe Playtech

Un marocan care a jefuit o sala de jocuri din Constanta a fost prins cand incerca sa fuga din tara

A fost prins barbatul care a jefuit o sala de jocuri din Constanta. El este un marocan de 36 de ani si a fost retinut la Aeroportul Henri Coanda.

Tatal criminal care si-a injunghiat baiatul de 8 ani a fost prins! Imagini exclusive

Tatal copilului de 8 ani din Cluj, gasit injunghiat in masina parintelui, a fost prins dupa ce fusese dat disparut. Barbatul il luase pe copil in vacanta in Ungaria, iar de trei zile baietelul era de negasit. Mama a presimtit ca s-a intamplat ceva rau si a alertat Politia.

Catalin Maruta, gest rusinos la volan. A fost prins pe picior gresit

Catalin Maruta, vedeta Pro TV, a fost surprins intr-o ipostaza foarte rusinoasa, in timp ce se afla la volanul masinii sale. Acesta se grabea sa ajunga la o intalnire, cand mana i s-a dus la nas si nici nu a mai plecat de-acolo tot drumul, pana a ajuns la destinatie. Catalin Maruta s-a scobit in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )