Libnet.ro
UNICEF

16:30

A fost prins si al treilea suspect al crimei de la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
A fost prins si al treilea suspect al crimei de la Bucuresti

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a fost capturat si al treilea suspect in cazul crimei din. continuă pe România Liberă

A fost prins si al treilea suspect al crimei din Capitala! Un barbat de 64 de ani ar fi fost ucis de chiriasi

Politia Capitalei a anuntat, joi seara, ca a fost capturat si al treilea suspect in cazul crimei din Bucuresti. Cu doar doua ore inainte, politistii de la Omoruri din Capitala prinsesera alti doi suspecti.

Politia Capitalei, anunt important in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa

Politia Capitalei a anuntat joi ca a fost prins al treilea suspect implicat in cazul barbatului gasit mort in locuinta sa, urmand ca acesta sa fie audiat de un procuror criminalist la sediului Serviciului Omoruri.

Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei a preluat cazul pacientei de la Spitalul Floreasca. Ce au decis anchetatorii

Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a preluat cazul care a socat ieri o tara intreaga si face la momentul actual cercetari pentru ucidere din culpa. Care a fost reactia ministrului Costache, dupa decesul acesteia pe masa de operatie? Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei a preluat cazul pacientei arse pe masa de operatie Serviciul .

Serviciul Omoruri de la Politia Capitalei face cercetari pentru ucidere din culpa in cazul pacientei arse la Spitalul Floreasca (VIDEO)

Anchete in cazul pacientei care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca. Femeia de 66 de ani a murit duminica seara. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri, iar anchetatorii fac cercetari pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )