Libnet.ro
UNICEF

20:46

A fost promulgata legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost promulgata legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, care prevede ca orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis a promulgat legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind procedura insolventei persoanelor fizice, transmite Mediafax. Potrivit legii, orice cetatean aflat fara vreo vina in incapacitate de plata a datoriilor.

Iohannis a promulgat Legea privind procedura insolventei persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, conform careia orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, isi poate reesalona datoriile pe o perioada de cinci ani, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Veste buna pentru romanii cu rate la banci. Presedintele Iohannis a semnat Legea INSOLVENTEI PERSOANELOR FIZICE

Klaus Iohannis, presesdintele Romaniei, a promulgat, joi, Legea care privede procedura insolventei persoanelor fizice prin care orice cetatean aflat in incapacitate de plata a datoriilor, nu din vina sa, sa isi poata reesalona datoriile pe o perioada de cinci ani.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind insolventa persoanelor fizice

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind procedura insolventei persoanelor fizice, informeaza Cotroceniul. Legea Insolventei persoanelor fizice a fost votata pe 20 mai de deputati, cu 309 voturi pentru, niciunul impotriva si cu trei abtineri.

Legea privind anularea unor obligatii fiscale, ADOPTATA

Proiectul de lege privind anularea unor obligatii fiscale a fost adoptat luni, de Senat, cu 104 voturi pentru, un vot impotriva si o abtinere .

Normele pentru legea privind voucherele de vacanta, finalizate de ANT

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) a finalizat normele privind acordarea voucherelor de vacanta si, imediat dupa promulgarea Legii si publicarea in Monitorul Oficial, documentul va fi trimis pe circuitul de avizare, a declarat, ieri, Mirela Matichescu, presedintele interimar al ANT, citata de Agerpres.

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )