Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost sau nu Sebastian Ghita ofiter SRI? Ce spune Coldea despre episoadele Seychelles si Toscana

B1 B1,
A fost sau nu Sebastian Ghita ofiter SRI? Ce spune Coldea despre episoadele Seychelles si Toscana

A fost sau nu Sebastian Ghita ofiter SRI? Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii Florian Coldea refuza sa raspunda la aceasta intrebare, insa da asigurari ca ascensiunea. continuă pe B1

DNA a cerut pedeapsa maxima cu inchisoarea pentru Sebastian Ghita

Procurorul DNA prezent astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie a solicitat o pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru Sebastian Ghita, in dosarul in care este implicat si fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, si in care omul de afaceri este acuzat ca i-a dat acestuia o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft Ploiesti.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti

Procurorul DNA prezent marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie la procesul lui Sebastian Ghita a cerut condamnarea omului de afaceri la o pedeapsa maxima - 10 ani de inchisoare - in dosarul in care fostul deputat este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu, pentru a obtine finantare ilegala pentru echipa Asesoft Ploiesti. Instanta ar urma sa pronunte pe 25 septembrie sentinta in acest dosar.

Procurorii DNA cer ca Sebastian Ghita sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare, in dosarul miturii fostului primar al Ploiestiului

Procurorii DNA au solicitat, marti, inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca fostul deputat Sebastian Ghita sa fie condamnat la zece ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita.

Procurorii DNA cer ca Sebastian Ghita sa fie condamnat la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita

Procurorii DNA au solicitat, marti, inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca fostul deputat Sebastian Ghita sa fie condamnat la zece ani de inchisoare, intr-un dosar de spalare de bani si dare de mita.

DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita

DNA solicita 10 ani de inchisoare pentru Sebastian Ghita. Aceasta este o pedeapsa maxima. Stire in curs de actualizare.

Surse: Reactia Elenei Udrea dupa interviul oferit de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea: situatia este groasa

Elena Udrea spune ca in conditiile in care Coldea a ales sa iasa public cu un interviu inseamna ca situatia este groasa. Foarte interesant e ca domnul Coldea s-a decis.

Victor Ponta: Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior. Cum raspunde fost prim-adjunct al directorului SRI

Fostul premier al Romanei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR 1, ca seful PSD, Liviu Dragnea, era apropiat de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Cat stia Basescu din activitatea SRI? Florian Coldea face dezvaluiri bomba

Controlul civil asupra serviciilor secrete este considerat de multi, inclusiv de fostul presedinte Traian Basescu, drept extrem de deficitar. Mai mult fostul sef al statului considera ca, fara voia sa, SRI a.

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir va fi audiat astazi la Comisia parlamentara de control

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir urmeaza sa fie audiat astazi la Comisia parlamentara de control al Serviciului Roman de informatii, pe tema acuzatiilor formulate in spatiul public, potrivit unei surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )