Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

România Liberă România Liberă,
Fost sef al CNDNAR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul director al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata care a produs consecinte deosebit de grave. Acesta ar fi semnat doua contracte de asistenta juridica, avand ca obiect prestarea de servicii de asistenta juridica pentru cauze strict determinate si un onorariu si alte cheltuieli stabilite ca plata lunara, pe intreaga perioada de desfasurare a proceselor. continuă pe România Liberă

Fost director general al CNADNR, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, intr-un dosar cu prejudiciu de peste 8,7 milioane lei

Fostul director al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) Dorin Gavril Debucean, incarcerat intr-un alt dosar de coruptie, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu in forma continuata, cu consecinte deosebit de grave. Acesta este acuzat de incheierea abuziva a unor contracte de consultanta juridica, prejudiciul produs companiei depasind 8,7 milioane de lei.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, judecat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost achitat

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis Titu Bojin, actual director al Administratiei Bazinale de Apa Banat, judecat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost achitat, scrie News. ro. Decizia, care a fost luata de Curtea de Apel Timisoara, este definitiva.

Gorj: Fosti sefi ai Complexului Energetic Oltenia au fost condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia CEO), Laurentiu Ciobotarica, fostul director al Diviziei Miniere, Daniel Antonie, si fosta directoare a Directiei Juridice a companiei, Dorina Jianu, au fost condamnati, marti, la cate trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, decizia magistratilor Tribunalului Gorj putand fi atacata in termen de zece zile, relateaza Agerpres.

Fost director CNADNR, trimis in judecata de DNA

Fostul director al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis in judecata marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu in forma continuata care a produs.

Sentinta finala in procesul unui fost baron PSD. A scapat de toate acuzatiile

Curtea de Apel Timisoara a emis, marti, sentinta finala in dosarul in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese. Fostul lider PSD a fost achitat pentru abuz in serviciu, iar cele doua infractiuni de conflict de interese de care a fost acuzat s-au prescris.

Fostii sefi ai Complexului Energetic Oltenia, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Fostii sefi ai Complexului Energetic Oltenia, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia CEO), Laurentiu Ciobotarica, fostul director al Diviziei Miniere, Daniel Antonie, si fosta directoare a Directiei Juridice a companiei, Dorina Jianu, au fost condamnati, marti, la cate trei ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, decizia magistratilor Tribunalului Gorj putand fi atacata in termen de zece zile.

Dorin Debucean, fost director CNADNR, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar, cu un prejudiciu de peste 8 milioane de lei

Fostul director general al CNADNR Dorin Gavril Debucean a fost trimis marti in judecata de procurorii DNA Cluj, pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, acesta fiind acuzat ca a prejudiciat compania cu peste 8 milioane de lei.

Un consilier al orasului Codru, trimis in judecata pentru escrocherie

Un consilier al orasului Codru, din municipiul Chisinau, va comparea pe banca acuzatilor pentru escrocherie in proportii deosebit de mari. Procuratura municipiului Chisinau a finalizat urmarirea penala si a expediat in judecata cauza penala. Daca va fi gasit vinovat, alesul local risca de la 8 pana la 15 ani de inchisoare, transmite IPN.

Constantin Gheorghe, apropiat al omului de afaceri Gabriel Comanescu, a fost schimbat de la conducerea Autoritatii pentru Operatiuni Offshore cu Iulian Offenberg, fost sef ANRM

Constantin Gheorghe a fost schimbat din functia de presedinte al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagra, potrivit unei decizii a premierului Mihai Tudose publicate luni in Monitorul Oficial. Constantin Gheorghe este cunoscut ca fiind apropiat al omului de afaceri constantean Gabriel Comanescu. A fost director in Grup Servicii Petroliere GSP), care este controlat de Gabriel Comanescu. Constantin Gheorghe a fost inlocuit cu Iulian Offenberg, fost sef al Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale si fost sef in cadrul companiei Conversmin. Potrivit deciziei, Iulian Offenberg a fost numit pe o perioada de cinci ani. De asemenea, a fost numit in functia de vicepresedinte Vasile Gusatu, fost chestor de politie si membru ALDE. A fost candidat la alegerile parlamentare din partea ALDE Giurgiu, alaturi de Toma Petcu, actualul ministru al energiei.

Fost sef Facebook: doar Dumnezeu stie cum distrugem mintile copiilor

Facebook este o companie de miliarde de dolari acum, dar in urma cu 13 ani era diferita. Era un startup care putea doar sa viseze ca va influenta sau chiar schimba lumea. Alaturi de Mark Zuckerberg a fost si Sean Parker, creatorul Napster si primul presedinte al retelei sociale. Nu mai e implicat in Facebook, dar are opinii despre cel mai productiv produs in care s-a implicat vreodata, scrie playtech. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )