Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fost sef din Jandarmerie, amendat dupa ce a sunat fara motiv la 112. Care a fost explicatia acestuia

Antena3 Antena3,
Fost sef din Jandarmerie, amendat dupa ce a sunat fara motiv la 112. Care a fost explicatia acestuia

Gheorghe Avram, fost sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu 500 de lei pentru ca a sunat la 112 si a anuntat ca s-ar fi ratacit, el spunand cand a fost gasit ca. continuă pe Antena3

Fost sef la Jandarmi, amendat dupa ce a sunat la 112 pentru a testa reactia

Gheorghe Avram, fost sef al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Satu Mare, a fost amendat cu .

Un barbat de 80 de ani, tatal unui fost sef din Politia Timis, este acuzat ca a agresat sexual o fata de 6 ani

Un barbat de 80 de ani, din comuna Buces, judetul Hunedoara, este cercetat de procurori, dupa ce ar fi agresat sexual o fata de sase ani, vecina sa, in timp de parintii copilei erau la munca, in camp. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, barbatul este tatal unui fost sef din Politia Timis, schimbat din functie in urma unui scandal.

Un fost sef al Jandarmeriei, amendat dupa un apel fals la 112. A raportat ca s-a ratacit, dar de fapt altul era motivul pentru care a sunat

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de politisti cu 500 de lei pentru ca ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat ca s-a pierdut intr-o padure de langa Satu Mare, insa s-a dovedit ca voia doar sa testeze viteza de reactie.

Un fost sef al Jandarmeriei, amendat pentru ca a sunat la 112, sesizand ca s-a ratacit, desi voia doar sa testeze sistemul

Fostul sef al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Satu Mare, Gheorghe Avram, a fost amendat de politisti cu 500 de lei pentru ca ar fi apelat abuziv 112. El a sesizat ca s-a pierdut intr-o padure de langa Satu Mare, insa s-a dovedit ca voia doar sa testeze viteza de reactie.

GELU DIACONU, FOST SEF ANAF: Masurile din proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD

Scaderi la Transporturi, Educatie, Cercetare, Economie, Agricultura, Mediul de Afaceri, bani mai multi pentru Finante, Administratie si SRI * Teodorovici: Rectificarea bugetara nu presupune taieri de fonduri de la ministere precum Transporturi, Sanatate sau Educatie Masurile prevazute in proiectul rectificarii bugetare contravin flagrant propagandei PSD, este de parere Gelu Diaconu, fost sef al Agentiei Nationale pentru Administrare Fiscala.

Fost politist din Timis, condamnat intr-un dosar de trafic de minore, va primi daune morale de 12.000 de lei pentru ca a facut raie in arest

Statul trebuie sa plateasca unui fost politist din judetul Timis, condamnat intr-un dosar de trafic de minore, daune morale de 12. 000 de lei, dupa ce in perioada in care a fost tinut in arestul Politiei Timis ar fi facut raie. Decizia nu este definitiva, transmite Mediafax.

Noapte de cosmar pentru locuitorii dintr-o comuna din Harghita. Oamenii au sunat disperati la 112 de mai multe ori! Un urs ne mananca animalele. Veniti repede!

A fost o noapte de cosmar pentru locuitorii dintr-o comuna din Harghita. Acestia au sunat disperati la 112 de mai multe ori dupa ce au descoperit ca un urs lemananca animalele. Acesta a atacat doua oi .

Fostul sef din IPJ Olt, Nicolae Alexe,este audiat de procurorii Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Nicolae Alexa, adjunctul IPJ Olt, cel care se afla la comanda institutiei in momentul izbucnirii scandalului de la Caracal, este audiat in aceste momente la Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din.

Mai multi tineri din Timisoara, cercetati dupa ce au tras cu doua pistoale cu bile

Politistii din Timisoara s-au sesizat dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu mai multi tiner.

VIDEO Dan Barna, clarificari despre afirmatia ca daca ar fi fost presedinte nu s-ar fi intamplat cazul Caracal: A fost scoasa din context

Dan Barna aduce clarificari pe Facebook in urma controverselor generate de afirmatia potrivit careia daca el ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat. Liderul USR sustine ca declaratia sa a fost scoasa din context si incearca sa explice ca nu crede ca daca ar fi presedinte nu s-ar mai intampla nicio nenorocire in Romania, dar crede ca presedintele, care conduce CSAT, se poate asigura ca institutiile care se ocupa de siguranta publica a cetatenilor functioneaza cum trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )