Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fost sef RATB, condamnt la 4 ani si 4 luni inchisoare pentru ca a prejudiciat regia cu 820.000 euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fost sef RATB, condamnt la 4 ani si 4 luni inchisoare pentru ca a prejudiciat regia cu 820.000 euro

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare, pentru ca a prejudiciat regia cu aproximativ 820. 000 de euro, prin incheierea unui contract cu o firma care, desi nu avea drept de asistenta juridica, a. continuă pe Wall-Street Ro

Fost sef RATB, condamnt la 4 ani si 4 luni inchisoare pentru ca a prejudiciat regia cu 820.000 euro

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare, pentru ca a prejudiciat regia cu aproximativ 820. 000 de euro, prin incheierea unui contract cu o firma care, desi nu avea drept de asistenta juridica, a oferit RATB astfel de servicii.

Fost sef RATB, condamnat la 4 ani si 4 luni inchisoare. Decizia poate fi contestata

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare, pentru ca a prejudiciat regia cu aproximativ 820. 000 de euro, prin incheierea unui contract cu o firma care, desi nu avea drept de asistenta juridica, a oferit RATB astfel de servicii, scrie Mediafax.

Fost director al RATB, condamnat la 4 ani si 4 luni inchisoare pentru ca a prejudiciat regia cu peste 800.000 euro

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare. Viorel Popescu a primit aceasta pedeapsa in dosarul in care procurorii DNA il acuza de abuz in serviciu si de.

Viorel Popescu, fost director RATB, condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare pentru coruptie

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat, luni, pe fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, Viorel Popescu, la patru ani si patru luni de inchisoare pentru abuz in serviciu si conflict de interese,.

Fost director RATB patru ani de PUSCARIE

Fostul director al RATB, Viorel Popescu, a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Interlopii care obligau tineri suceveni sa fure si sa talhareasca in Austria si Germania au primit ani grei de inchisoare

Adrian Serseniuc, Neculai Strujan, Sever Sutu si Cristian Mihail Robu au fost condamnati la cate 10 ani de inchisoare, in timp ce Valentin Donu s-a ales cu doar sase ani de detentie. Acestia sunt acuzati ca au racolat si exploatat mai multi tineri suceveni, printre care si doi minori, pe care i-a obligat sa comita furturi si talharii pe teritoriul Germaniei sau Austriei.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1995 seconds )