Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fost sef SRI: Interventia Jandarmeriei este complet iesita din normal. Ne indepartam de democratia pe care am dorit-o cu totii (VIDEO)

B1 B1,
Fost sef SRI: Interventia Jandarmeriei este complet iesita din normal. Ne indepartam de democratia pe care am dorit-o cu totii (VIDEO)

Fostul director al SRI Costin Georgescu condamna interventia in forta a jandarmilor la protestul de vineri din Piata Victoriei. intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1,. continuă pe B1

Cine au fost provocatorii de la mitingul diasporei din Piata Victoriei. Fost sef SRI: Au fost pusi sa actioneze violent pentru a justifica interventia in forta

Violentele extreme de la protestul diasporei de vineri din Piata Victoriei, soldate cu sute de raniti, ar fi fost opera unor provocatori care ar fi actionat cu stiinta fortelor de ordine. Totul pare sa fi fost pus la punct. Jandarmii stiau cine sunt derbedeii si de ce sunt in stare, spune un fost sef SRI. Acum politistii de la Omoruri incearca sa faca lumina in disparitia armei unei jandarmerite.

Procurorii militari au deschis un DOSAR PENAL dupa interventia Jandarmeriei la protestul din Piata Victoriei

Interventia Jandarmeriei de la protestul din Piata Victoriei este anchetata de procurorii militari. Ministerul Public a anuntat, sambata, printr-un comunicat de presa, ca procurorii de la Parchetul Militar au de.

Ministrul de Interne, despre interventia Jandarmeriei: Aspectele care tin de siguranta nationala vor face obiectul unei informari catre CSAT daca mi se va cere

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, sambata seara, ca aspectele care tin de siguranta nationala privind interventia jandarmilor la protestele de vineri seara din Piata Victoriei va prezenta intr-o sedinta a Consiliului Superior de Aparare a Tarii CSAT), daca i se va solicita acest lucru.

Fost ofiter SRI, dezvaluire-bomba: Fortele de afara, implicate in violentele din Piata Victoriei

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a facut dezvaluiri inedite la Antena 3. Ideea este foarte simpla. Informatiile pe care le am eu sunt astea: in grupul de instigatori se aflau si cetateni care nu vorbeau l.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )