Libnet.ro
UNICEF

14:00

A fost semnat contractul pentru sectorul Predeal-Cristian din autostrada Bucuresti-Brasov. Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru constructori

Antena3 Antena3,
A fost semnat contractul pentru sectorul Predeal-Cristian din autostrada Bucuresti-Brasov. Ministrul Razvan Cuc, avertisment pentru constructori

Contractul pentru finantarea sectorului Predeal-Cristian de 6,3 km din autostrada Bucuresti-Brasov a fost semnat luni, inprezenta premierului Viorica Dancila,si a unor membri ai Guvernului, Ministrul. continuă pe Antena3

A fost semnat contractul pentru cei 6,3 km dintre Predeal si Cristian

Contractul de finantare pentru Autostrada Bucuresti Brasov, tronson Comarnic Brasov, Lot 2: Sector Predeal Cristian, km 162+300 km 168+600 si drum de legatura, a fost semnat luni in prezenta premierului Viorica Dancila, a ministrului Transporturilor Razvan Cuc si a directorului CNAIR Narcis Neaga.

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc si directorul general CNAIR au verificat, astazi, stadiul lucrarilor.

Ministerul Transporturilor: Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat

Contractul pentru varianta ocolitoare a municipiului Tecuci a fost reziliat, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a verificat lucrarile si a constatat ca pe o serie de portiuni ale santierului nu au fost realizate interventiile necesare, se.

UEFA a comunicat oferta de bilete pentru Campionatul European din 2020: preturi incepand de la 30 de euro

UEFA a anuntat politica de vanzare a biletelor, precum si preturile acestora, pentru Campionatul European din 2020, competitie care va fi organizata, in premiera, pe intreg cuprinsul Europei, in vederea marcarii celei de-a 60-a aniversari, informeaza frf. ro.

Viorica Dancila la semnarea finantarii sectorului Predeal-Cristian din Autostrada Bucuresti-Brasov: Firmele care sunt serioase sa-si continue lucrul, iar celelalte sa plece acasa VIDEO

Premierul Viorica Dancila le transmite un semnal dur firmelor implicate in constructia de drumuri din Romania. Ori sunt serioase, ori pleaca acasa! Ma bucur ca am participat la semnarea acestui contract,.

Organizatia Salvati Copiii, investitie de peste 700.000 de lei pentru dotarea maternitatilor din Regiunea Vest

Mai multe maternitati din regiunea Vest vor fi dotate cu aparatura medicala in valoare de 728. 000 lei, ca urmare a unei investitii a Organizatiei Salvati Copiii.

VIORICA DANCILA: SJU Baia Mare, exemplu de bune practici pentru alte spitale din tara

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Baia Mare este un exemplu de bune practici pentru alte unitati medicale din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )