Libnet.ro
UNICEF

12:45

Fost senator ALDE, condamnat la inchisoare pentru dare de mita

B1 B1,
Fost senator ALDE, condamnat la inchisoare pentru dare de mita

Fostul senator ALDE Christian Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a dat mita electorala in timpul campaniei pentru alegerile locale din 2012. Decizia apartine. continuă pe B1

Un fost senator PDL, condamnat la inchisoare cu suspendare

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 6 luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

Fost senator din partidul lui Basescu, condamnat la inchisoare pentru mita electorala

Fostul senator Christian Gigi Chiru a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la sase luni inchisoare cu suspendare, el fiind acuzat ca a dat mita.

SUA: Instructor militar, condamnat la 10 ani de inchisoare pentru tratamentele degradante aplicate recrutilor musulmani

Un instructor militar din cadrul Marine Corps a fost condamnat vineri la zece ani de inchisoare pentru ca a aplicat tratamente degradante mai multor recruti musulmani, dintre care unul a decedat in 2016, au informat media americane, transmite AFP, citata de Agerpres.

SUA: Zece ani de inchisoare pentru hartuire extrema a unor recruti de religie musulmana

Un instructor militar din cadrul Marine Corps a fost condamnat vineri la zece ani de inchisoare pentru ca a aplicat tratamente degradante mai multor recruti musulmani, dintre care unul a decedat in 2016, au informat media americane, transmite AFP.

Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti are datorii de peste 100.000 de lei

Organizatia PSD Bucuresti avea, la sfarsitul lunii septembrie, restante la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate in valoare totala de 109. 000 lei, arata datele fiscului.

Cine sunt angajatorii pe care Misa si Tudose vor sa-i bage la inchisoare pentru neplata contributiilor sociale: PSD Bucuresti, filiala condusa de Gabriela Firea, are datorii de peste 100.000 de lei

Organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei Gabriela Firea avea, la sfarsitul lunii septembrie, restante la bugetele pentru asigurari, sociale, somaj si sanatate in valoare totala de 109. 000 lei, arata datele fiscului.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )