Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fost viceguvernator BNR condamnat la sapte ani de inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost viceguvernator BNR condamnat la sapte ani de inchisoare

Bogdan Olteanu, fostul viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei, a fost condamnat, astazi, la sapte ani de inchisoare, de Tribunalul Bucuresti, pentru interventia sa in numirea lui Liviu Mihaiu, in functia de guvernator al Rezervatiei Delta Dunarii, informeaza site-ul g4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Condamnari pe banda rulanta inainte de Craciun. Bogdan Olteanu, sapte ani de inchisoare pentru luare de mita. Fostul politician ramane si fara 1 milion de euro

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii. Decizia nu e definitiva, conform Mediafax.

Bogdan Olteanu - 7 ani de inchisoare in dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei

Tribunalul Bucuresti l-a condamnat marti pe fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu la 7 ani de inchisoare in dosarul in care e acuzat ca a primit un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii, anunta Mediafax. Decizia nu este definitiva.

Fostul viceguvernator BNR Bogdan Olteanu, condamnat la sapte ani de inchisoare

Bogdan Olteanu, fostul presedinte liberal al Camerei Deputatilor, a fost condamnat marti, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, intr-un dosar in care este acuzat ca a primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV Pedepse cu inchisoarea si pentru Laura Georgescu, Narcisa Iorga si Gheorghe Stefan Pinalti

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul interventiilor pentru licenta Giga TV, informeaza Mediafax. in acelasi dosar, fosta sefa CNA Laura Georgescu a fost condamnata la 4 ani si 4 luni inchisoare cu executare. Decizia nu e definitiva.

Un patron italian care si-a injunghiat angajatul roman a fost condamnat la 10 ani de inchisoare. Declaratia la proces: Ani de zile m-a stresat tipul asta

Un om de afaceri italian a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce l-a injunghiat in gat pe un angajat de origine romana. Pe langa condamnare, italianul trebuie sa ii plateasca romanului despagubiri in valoare de 50. 000 de euro.

Presedintele CJ Satu Mare, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Victor Ponta si Liviu Dragnea, audiati ca martori

Presedintele executiv al PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, in prima instanta, in acelasi dosar fiind achitat fostul senator Valer Marian si patronul unei firme de constructii de drumuri, Mirel Vlas.

Iese din inchisoare si ultimul dintre cei sapte violatori din Vaslui. Procurorii nu au contestat liberarea conditionata a barbatului condamnat la 10 ani de inchisoare.

Ultimul dintre cei 7 violatori din Vaslui arestati in noiembrie 2014 dupa ce au oprit o fata care se intorcea de la scoala, au luat-o cu masina si au violat-o timp de mai multe ore, iese din inchisoare, transmite Mediafax.

Calin Ciontu, medic judecat pentru 66 de acte de luare de mita, si Gheorghe Cotofana, avocat condamnat la 4 ani de inchisoare, au fost retrasi de pe lista de consilieri ai ministrului Sanatatii

Medicul Calin Ciontu, judecat pentru 66 de acte de luare de mita in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi, si avocatul Gheorghe Cotofana, condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, intr-un dosar in care prejudiciul se ridica la 102. 000 de euro, nu mai figureaza, incepand de vineri seara, pe lista de consilieri onorifici ai ministrului Sanatatii, Victor Costache. Ciontu si Cotofana au fost stersi de pe lista consilierilor care apare pe site-ul Ministerului Sanatatii la scurt timp dupa ce HotNews. ro a semnalat, ieri, cazul lor.

Autorul masacrului de la Perla ar putea fi eliberat dupa doar sapte ani de inchisoare. Sentinta era pe viata

Asasinul de la Perla ar putea scapa din inchisoare.

Viorel Hrebenciuc, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )