Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fost vicepresedinte al USR a demisionat din partid: De mai multa vreme asist la agonia USR

Adevărul Adevărul,
Un fost vicepresedinte al USR a demisionat din partid: De mai multa vreme asist la agonia USR

Raluca Amariei, fost vicepresedinte al USR si lider al filialei Sibiu a partidului si-a anuntat demisia. De mai multa vreme asist la agonia USR ca formatiune politica credibila pentru electoratul romanesc, a scris Amariei pe Facebook, acuzand ca dialogul constructiv a fost inlocuit cu cine nu e cu noi e impotriva noastra. continuă pe Adevărul

A murit Ennio Morricone, unul din cei mai premiati compozitori pentru cinema

Ennio Morricone, unul dintre cei mai premiati compozitori de muzica de film din lume, a murit in spital, la 91 de ani, dupa ce a cazut si si-a rupt piciorul.

Veste buna pentru bucuresteni! A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala in aer liber

A fost inaugurat primul amfiteatru din Capitala construit in aer liber, in incinta unei unitati de invatamant din Sectorul 6 al Capitalei. in noul spatiu, care a necistat o investitie de 150 mii euro, vor fi gazduite spectacole, concursuri, decernari de premii, conferinte si nu numai. De asemenea, va fi organizat si Festivalul Regina Maria, festival de teatru dedicat copiilor din scolile si liceele sectorului.

PE FONDUL SEZONULUI DE FOC DIN CALIFORNIA: Mai multe tabere de pompieri detinuti au fost testati pozitiv cu covid

Pe masura ce sezonul incendiilor din California se apropie, peste jumatate dintre pompierii statului nu sunt disponibili pentru a servi in nord, dupa ce oficialii au plasat 12 din 43 de tabere de pompieri in carantina, din cauza unui focar gigant COVID-19 la o inchisoarea din zona Lassen - care serveste ca centru de instruire a pompierilor, relateaza Zerohedge.

Explozie la o manastire din Suceava. Mai multe persoane au fost ranite

O explozie puternica a avut loc duminica dupa-amiaza la Manastirea Sihastria Raraului din Suceva. Cinci persoane au fost ranite in deflagratia care se pare ca a fost cauzata de o acumulare de gaze.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )