Libnet.ro
UNICEF

01:05

O fosta concurenta de la iUmor a fost lovita de tren. Ce detaliu i-a socat pe anchetatori

Playtech Playtech,
O fosta concurenta de la iUmor a fost lovita de tren. Ce detaliu i-a socat pe anchetatori

O fosta concurenta de la iUmor a fost lovita de tren si se afla in coma la Spitalul Judetean din Ploiesti. Este vorba despre Daniela Olos 39 de ani), cea care a fost iubita lui Adrian Cristea, fostul fotbalist care a jucat pentru Dinamo si FCSB. Familia incearca sa o transfere pe femeie la un . continuă pe Playtech

Romania a fost lovita de doua cutremure. Ce magnitudine au avut seismele

Romania a fost lovita de doua cutremure in noaptea de miercuri spre joi. Primul s-a produs in judetul Calarasi si a avut magnitudinea de 2,1 grade pe scara Richter, iar cel de-al doilea s-a produs in judetul Bazau si a avut o magnitudine de 3,6 grade, a anuntat Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Romania .

VIDEO Gest disperat al unor parinti: Fata paralizata, dusa la instanta in scaun cu rotile si carata pe brate pentru a-i convinge pe magistrati sa dea sentinta mai repede Ea a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni in 2015

O tanara din Iasi ramasa paralizata cand avea 15 ani, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni, a fost dusa in scaun cu rotile la Judecatoria Iasi, fiind carata in brate pana la etaj. Parintii au incercat astfel, la 4 ani de la producerea accidentului, sa ii induplece pe magistrati sa pronunte mai repede sentinta in cazul soferului vinovat pentru ca astfel faptele se prescriu, noteaza Ziarul de Iasi.

La un pas de TRAGEDIE! O jurnalista a fost lovita de masina in timpul unei transmisiuni in direct (VIDEO)

O jurnalista a fost lovita de o masina in timp ce transmitea in direct pentru postul tv pentru care lucreaza. Jessenia Hatti-Barrett prezenta in acel moment un reportaj despre un jaf la un magazin de bijuterii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )