Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania

Hotnews Hotnews,
 Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania

Suspectul in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Dambovita ar fi stat mai multi ani la inchisoare in tara sa natala, pentru infractiuni de natura sexuala, si calatorea des in Romania, a spus fosta logodnica a barbatului pentru presa din Olanda. Femeia a mai marturisit ca nu a fost surprinsa in momentul in care a aflat ca acesta ar fi ucis o fetita. continuă pe Hotnews

Procurorul general: Olandezul suspect in cazul uciderii fetitei din Gura Sutii a fost de cel putin 4 ori in Romania.Sunt suspiciuni ca activitatea infractionala s-a desfasurat pe mai multe judete - UPDATE

Cetateanul olandez suspect in cazul uciderii fetitei de 11 ani din Gura Sutii Dambovita) mai fusese in Romania de cel putin patru ori, a declarat, marti dimineata, procurorul general interimar Bogdan Licu. El a spus ca exista suspiciuni ca activitatea infractionala a individului s-a derulat pe mai multe judete, iar anchetatorii incearca acum sa identifice locurile in care a mai fost barbatul si sa stabileasca daca a mai avut complici. Procurorul general a mai spus ca atunci cand va fi primita dovada oficiala ca olandezul s-a sinucis, dosarul va fi clasat, avand in vedere decesul faptuitorului, dar aceasta nu inseamna ca ancheta se va inchide. Fosta logodnica a olandezului a povestit ca acesta a fost inchis mai multi ani pentru infractiuni de natura sexuala si ca nu a fost deloc surprinsa cand a aflat de crima din Romania.

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

Fosta logodnica a olandezului, suspectat ca a ucis-o pe fetita din Dambovita: Nu este o surpriza pentru mine. Ce spune femeia despre trecutul acestuia. Cum a aparut barbatul intr-un show tv (VIDEO)

Presa olandeza trateaza pe larg subiectul sinuciderii barbatului care este considerat principalul suspect in cazul omorarii fetitei de 11 ani din judetul Dambovita. Un site local publica marturia.

Bazinul Vega din Ploiesti se redeschide marti. A fost inchis o luna de zile pentru lucrari de igienizare

Bazinul Vega, administrat de Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, va fi redat, maine, sportivilor si publicului dupa mai bine de o luna, perioada in care au avut loc lucrari de igienizare.

Camion incarcat cu lemne, in flacari. Traficul a fost blocat mai bine de o ora

Camionul transporta lemne cand a fost cuprins de flacari. Pompierii au ajuns la fata locului si au reusit localizarea si stingerea incendiului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )