Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosta Prima Doamna americana Barbara Bush a fost externata

B1 B1,
Fosta Prima Doamna americana Barbara Bush a fost externata

Fosta Prima Doamna americana Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost externata sambata din spitalul texan in care a fost internata luni cu o problema respiratorie. Barbara Bush a parasit spitalul me. continuă pe B1

Fosta Prima Doamna a Americii, Barbara Bush, la spital din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata in Texas din cauza unei probleme respiratorii, a anuntat marti seara un comunicat al biroului sotului sau, fostul.

Fosta Prima Doamna Barbara Bush a fost internata in spital.

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite, Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata in Texas din cauza unei probleme respiratorii, relateaza Mediafax. Fosta prima doamna Barbara Bush a fost internata in spitalul metodist Houston pentru un tratament in legatura cu o problema respiratorie, a anuntat, marti seara, un comunicat al biroului sotului sau, fostul presedinte George H. Bush. Ea are un moral excelent si a primit deja vizitele sotului si a familiei, a adaugat acest .

SUA: Fosta prima doamna Barbara Bush, in varsta de 88 de ani, a fost spitalizata din cauza unei probleme respiratorii

Fosta Prima Doamna a SUA Barbara Bush a fost spitalizata, marti seara, in Texas din cauza unei probleme respiratorii, potrivit unui comunicat al biroului sotului ei, fostul presedinte George H. Bush. Fosta.

Barbara Bush a fost externata.

Barbara Bush, fosta prima doamna a Statelor Unite, in varsta de 88 de ani, a parasit sambata spitalul din Texas in care fusese internata luni din cauza unei probleme respiratorii, a informat biroul de presa al sotului ei, fostul presedinte George W. Bush, informeaza AFP. Doamna Bush a parasit spitalul metodist din Houston in aceasta dimineata sambata - n. r. ), la sase zile dupa un tratament impotriva unei pneumonii, se mentioneaza intr-un comunicat. Nu am cuvinte pentru a multumi medicilor .

Barbara Bush a fostexternata din spital.

Barbara Bush, fosta prima doamna a Statelor Unite, in varsta de 88 de ani, a parasit sambata spitalul din Texas in care fusese internata luni din cauza unei probleme respiratorii, a informat biroul de presa al sotului ei, fostul presedinte George W. Bush, informeaza AFP. Foto: AP ARHIVA / Robert F Bukaty Doamna Bush a parasit spitalul metodist din Houston in aceasta dimineata sambata - n. r. ), la sase zile dupa un tratament impotriva unei pneumonii, se mentioneaza intr-un comunicat. Nu .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )