Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fosta sefa a Departamentului de Studii Clinice din Agentia Medicamentului, reclamata la ANI: Alina Musetescu ar fi aprobat studii clinice pentru o firma la care era actionar

Hotnews Hotnews,
 Fosta sefa a Departamentului de Studii Clinice din Agentia Medicamentului, reclamata la ANI: Alina Musetescu ar fi aprobat studii clinice pentru o firma la care era actionar

Alina Magdalena Musetescu, fosta sefa a Departamentului de Studii Clinice din cadrul Agentiei Nationale a Medicamentului, in perioada in care institutia a fost condusa de Marius Daniel Sisu, este acuzata de deputatul USR Emanuel Ungureanu de un posibil conflict de interese urias. Potrivit acestuia, Alina Musetescu ar fi aprobat studii clinice pentru o firma la care era actionar, in perioada in care a fost sefa de departament la Agentia Medicamentului. continuă pe Hotnews

Emanuel Ungureanu reclama un posibil conflict de interese la Agentia Nationala a Medicamentului

Deputatul USR Emanuel Ungureanu reclama un posibil conflict de interese la Agentia Nationala a Medicamentului ANM), sustinand ca fosta sefa a Directiei de Studii Clinice din cadrul ANM a aprobat studii clinice unei firme unde era asociata. Ungureanu spune ca va face sesizare la Agentia Nationala de Integritate in acest caz, potrivit News. ro.

Fosta sefa AEP, achitata in dosarul in care era acuzata de trafic de influenta si spalarea banilor

Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a fost achitata De tribunalul Bucuresti in dosarul in care era acuzata de trafic de influenta si spalarea banilor, pentru ca ar fi cerut mita 275. 000 de euro, relateaza News. ro.

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente a fost achitata in dosarul de coruptie

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, a fost achitata luni de judecatorii.

Ana Maria Patru, fosta sefa a AEP, achitata in dosarul de coruptie

Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, a fost achitata in dosarul in care era acuzata de luare de mita. Decizia apartine Tribunalului Bucuresti si nu e definitiva, precizeaza.

A fost achitata fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente AEP), Ana Maria Patru,a fost achitata in dosarul in care este acuzata de savarsirea infractiunilor de trafic de influenta si de spalare de bani, infractiuni in urma carora ar fi primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente Ana-Maria Patru, achitata

Tribunalul Bucuresti a dispus luni achitarea fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana-Maria Patru, intr-un dosar in care aceasta a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

Fosta sefa a Autoritatii Electorale Ana-Maria Patru a fost achitata in dosarul de coruptie in care fusese trimisa in judecata de DNA

Tribunalul Bucuresti a dispus luni achitarea fostului presedinte al Autoritatii Electorale Permanente AEP) Ana-Maria Patru intr-un dosar in care aceasta a fost trimisa in judecata de DNA pentru trafic de influenta si spalarea banilor, fiind acuzata ca a primit 275. 000 euro de la o firma pentru a-i asigura castigarea unor contracte din bani publici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )