Libnet.ro
UNICEF

19:30

Fosta sotie a lui Augustin Viziru o ataca dur pe Bianca Dragusanu: Pestele nelipsit din stilul ei de viata!

Playtech Playtech,
Fosta sotie a lui Augustin Viziru o ataca dur pe Bianca Dragusanu: Pestele nelipsit din stilul ei de viata!

Dezvaluirile facute de procurorii DIICOT despre Alex Bodi au starnit tot felul de reactii in mediul online. Printre vedetele care au avut ceva de spus in legatura cu asta se numara si Oana Mares. Fosta sotie a lui Augustin Viziru o ataca dur pe Bianca Dragusanu. Iata ce a postat pe pagina sa de Facebook . continuă pe Playtech

Mircea Badea il ataca dur pe Klaus Iohannis. intrebarea ironica pe care a pus-o vedeta de la Antena 3

Prezentatorul in gura presei s-a intrebat in mod ironic, pe reteaua de socializare, de ce nu duc cazurile grave de bolnavi de coronavirus sa fie tratate in strainatate, asa cum cerea propaganda in cazul victimelor de la Colectiv. Numai ca, de data aceasta, Romania, chiar ia in calcul asa ceva, cu bolnavii de coronavirus, potrivit .

Monica Gabor este in faliment. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, decizie de ultima ora

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu vine cu o decizie la care nimeni nu se astepta. Se strange cureaua in familia sa de peste hotare? Moni este oficial in faliment! Cum s-a petrecut totul? Monica Gabor e oficial in faliment! Ce decizie a luat fostul model? Monica Gabor a incheiat un capitol important din viata .

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile. Milionarul, denuntat chiar de fosta sotie, pe care ar fi traficat-o

Apar noi detalii din dosarul arestarii lui Alex Bodi, partenerul Biancai Dragusanu. Se pare ca milionarul si-ar fi obligat fosta sotia sa se prostitueze timp de doi ani, in Germania. in plus, chiar aceasta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )