Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu rupe tacerea. Ce s-a intamplat in noaptea in care artistul a incetat din viata

Antena3 Antena3,
Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu rupe tacerea. Ce s-a intamplat in noaptea in care artistul a incetat din viata

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, a povestit pentru prima data ce s-a intamplat in noaptea de 25 spre 26 septembrie, cand artistul a incetat din viata, in urma. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Gyuri Pascu: Consider apolitismul ca singura solutie de curatare a mizeriei in care au ajuns romanii. Altfel ne vom uita la aceeasi continua distrugere, la aceeasi ura si separare intre oameni

Spiritul Gyuri n-a murit. S-a eliberat! Asta as vrea sa fie clar tuturor. Da! S-a eliberat din uratul asta pe care-l mentinem cu totii in viata zilelor noastre. Din minciuna asta continua, din lupta as.

La Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au inceput audierile in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu

La Parchetul de pe langa Tribunalul Municipiului Bucuresti se desfasoara, luni, audierile ambulantierilor si personalului medical implicat in cazul lui Ioan Gyuri Pascu.

Monica Anghel, Jojo si Paula Chirila, amintiri fabuloase despre Ioan Gyuri Pascu

Monica Anghel, Jojo si Paula Chirila au fost invitatele Cristinei Topescu la Dincolo de stiri. O editie speciala in care s-au depanat amintiri extrem de valoroase despre Ioan Gyuri Pascu.

Ioan Gyuri Pascu, condus pe ultimul drum: Actori, prieteni sau simpli admiratori participa la slujba de inmormantare din satul natal Agnita

La aceasta ora are loc slujba de inmormantarea pentru Ioan Gyuri Pascu. La Agnita, satul natal din judetul Sibiu, toti cei care l-au cunoscut, vecini si prieteni, dar si admiratori ai.

Medic cardiolog: Ioan Gyuri Pascu putea fi salvat. E socant ca un pacient de 55 de ani a murit de infarct intr-o capitala UE

Ioan Gyuri Pascu putea fi salvat, daca sistemul sanitar din Romania nu ar avea lipsuri, este de parere conf. dr. Victor Costache, unul dintre medicii cardiologi de top din tara noastra, care s-a intors di.

Audieri in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu: Personalul medical de pe ambulanta, chemat sa dea declaratii la Parchetul General

Personalul medical care a intervenit in noaptea mortii lui Ioan Gyuri Pascu este audiat luni la Parchetul General, informeaza B1 TV. Mai multe anchete au fost deschise in acest caz, inclusiv un dosar de .

Minutele care i-ar fi putut salva viata lui Ioan Gyuri Pascu

Anchetatorii au reconstituit evenimentele din noaptea mortii lui Ioan Gyuri Pascu, fiind cercetat acum si medicul de pe cea de-a doua ambulanta care a ajuns la locuinta artistului dupa echipajul SMURD. Desi Serviciul de Telecomunicatii Speciale a anutat ca in dimineata zilei de luni au fost facute trei apeluri la 112 pentru a solicita interventia unui echipaj medical, Ambulanta se apara si spune ca a primit doar doua apeluri.

Cum arata azi mormantul lui Ioan Gyuri Pascu. Imaginea publicata pe Facebook de Cristi Gretcu - FOTO

Prietenul si colegul din Divertis al lui Ioan Gyuri Pascu,Cristi Gretcu, a publicat sambata pe Facebook catteva imagini de la mormantul artistului. 'Ultimul drum. Trist, dar frumo.

Acuzatii grave ale Elenei Carstea: Ioan Gyuri Pascu nu s-a retras din viata artistica, ci a fost retras

Cantareata Elena Carstea, prietena din copilarie a lui Ioan Gyuri Pascu, a declarat vineri la Agnita, dupa inmormantarea acestuia, ca ea crede ca ar fi trebuit sa se faca o.

Explicatia unui preot pentru moartea lui Ioan Gyuri Pascu

Cu ochii in lacrimi, aproape 1. 000 de persoane au participat la slujba de inmormantare a lui Ioan Gyuri Pascu, in orasul natal, Agnita, scrie tribuna. ro. Toti vecinii de pe strada Spitalului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )