Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fosta sotie a lui Michael Jackson dezvaluie ca cei doi copii nu sunt ai starului

Adevărul Adevărul,
Fosta sotie a lui Michael Jackson dezvaluie ca cei doi copii nu sunt ai starului

Din anul 1996 si pana in 1999, Michael Jackson a fost casatorit cu Debbie Rowe, femeia care i-a adus pe lume pe cei doi copii ai artistului, Prince si Paris. continuă pe Adevărul

Fosta sotie a lui Michael Jackson, marturisiri socante legate de copiii regretatului artist

Fosta sotie a lui Michael Jackson, Debbie Rowe, a recunoscut ca cei doi copii ai regelui muzicii pop au ca tata un donator anonim. Prince si Paris, copiii lui Debbie, au fost conceputi prin inseminare.

Fosta sotie a lui Michael Jackson arunca bomba: Prince si Paris nu sunt copiii artistului

Din anul 1996 si pana in 1999, Michael Jackson a fost casatorit cu Debbie Rowe, femeia care i-a adus pe lume pe cei doi copii ai artistului, Prince si Paris. Din pacate pentru Regele Pop, imaginea lui este.

Paris, fiica lui Michael Jackson, a avut o reactie vulgara dupa ce presa a scris ca a incercat sa se sinucida din cauza documentarului despre tatal ei

Paris Jackson, fiica in varsta de 20 ani a lui Michael Jackson, a reactionat dur dupa ce presa straina a anuntat ca a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a incercat sa se sinucida din cauza documentarului in care tatal sau este portretizat drept un pedofil.

Protest MONDIAL! Louis Vuitton RETRAGE de la vanzare intreaga colectie cu imprimeuri inspirate de Michael Jackson

Revolta mondiala dupa lansarea documentarului HBO despre viata luiMichael Jackson, care contine oribile acuzatii de abuz sexual la adresa starului. Casa de moda franceza Louis Vuitton a retras.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )