Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fosta sotie a lui Paul McCartney s-a logodit cu un barbat mai tanar cu 17 ani decat ea

Adevărul Adevărul,
Fosta sotie a lui Paul McCartney s-a logodit cu un barbat mai tanar cu 17 ani decat ea

A fost casatorita cu Sir Paul McCartney din 2002 in 2008, luptandu-se sa obtina de cinci ori mai mult la divort fata de suma obtinuta. De data aceasta, insa, cine asigura finantele in relatia ei? Are noua relatie!. continuă pe Adevărul

Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie. I-a lasat fara cuvinte pe toti

Invitat in cadrul emisiunii Showbiz Report, solistul de muzica populara a izbucnit in plans. Gheorghe Turda a vorbit foarte sincer despre pierderea sotiei, dar si despre gestul care l-a facut in amintirea ei in seara de anul nou. Gheorghe Turda, reactie emotionanta despre fosta sotie Desi il cu totii stim zambind atunci cand apare la .

Falsa psiholoaga din Targoviste este fosta sotie a sefului de Politie care cerea parola la mitingul lui Dragnea - surse

Femeia angajata ca psiholog timp de 20 de ani la un spital din Targoviste, in baza unei diplome false, este fosta sotie a fostului sef al Politiei Dambovita Sorin Paun, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Paun se afla la conducerea Politiei Judetene in mai 2019, cand la Targoviste a avut loc un miting PSD la care a luat parte Liviu Dragnea, iar locuitorilor li s-a cerut sa spuna parola pentru a li se da voie sa inainteze spre oras.

Mioara Roman, internata in spital dupa ce stare ei de sanatate s-a inrautatit. Fosta sotie a lui Petre Roman sufera de Parkinson

Mioara Roman urmeaza fie internata in spital de catre fiice, dupa ce starea ei de sanatate s-a inrautatit. Fosta sotie a lui Petre Roman a fost testata pentru COVID-19, potrivit procedurii obligatorii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )