Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fosti judecatori de la CCR, audiati de procurori in dosarul Erata

Hotnews Hotnews,
 Fosti judecatori de la CCR, audiati de procurori in dosarul Erata

Fostul judecator de la Curtea Constitutionala Acsinte Gaspar a fost audiat marti la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Erata, informeaza Agerpres. Tot marti, la Parchet este asteptata sa se prezinte la audieri si fosta judecatoare de la CCR Aspazia Cojocaru. continuă pe Hotnews

Fosti judecatori de la Curtea Constitutionala, audiati de procurori in dosarul Erata

Fostul judecator de la Curtea Constitutionala, Acsinte Gaspar, a fost audiat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Erata, acolo unde este asteptata si fosta.

Fost judecator de la CCR, audiat de procurori in dosarul Erata

Fostul judecator de la Curtea Constitutionala Acsinte Gaspar a fost audiat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Erata.

Judecatorul CCR Aspazia Cojocaru, explicatii la Parchetul General in dosarul Erata

Judecatorul Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, va da explicatii astazi la Parchetul General in dosarul Erata. in acelasi dosar, au mai fost audiati pana acum Horatius Dumbrava de la CSM, Toni Neacsu.

Elena Udrea vrea ca dosarul Gala Bute sa se intoarca la procurori: Dosarul a fost facut pe repede inainte

Curtea Suprema a judecat, luni, un nou termen in dosarul Gala Bute in care Elena Udrea a fost trimisa in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene. Fostul ministru a cerut ca dosarul sa fie restituit procurorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )