Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi la prima intreprindere sociala din Romania

B1 B1,
Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi la prima intreprindere sociala din Romania

Somerii de la Combinatul Mechel Campia Turzii vor lucra la prima intreprindere sociala din Romania, acolo unde vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia Europeana de 6,4. continuă pe B1

Prima intreprindere sociala din Romania: Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi pentru Salomon

AJOFM Cluj a inceput, joi, recrutarea a 180 de persoane pentru prima intreprindere sociala din Romania, unde vor lucra someri de la Combinatul Mechel Campia Turzii si unde se vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia Europeana de 6,4 milioane de euro, relateaza Mediafax.

Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi pentru Salomon

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Cluj a inceput astazi recrutarea a 180 de persoane pentru prima intreprindere sociala din Romania, unde vor lucra someri de la Combinatul Mechel Campia Turzii si unde se vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia Europeana de 6,4 milioane de euro.

Fostii angajati ai Mechel Campia Turzii vor produce sosoni de schi la prima intreprindere sociala din Romania

Somerii de la Combinatul Mechel Campia Turzii vor lucra la prima intreprindere sociala din Romania, acolo unde vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia Europeana de 6,4.

FOTO VIDEO Somerii de la Mechel Campia Turzii vor face sosoni de schi pentru compania franceza Salomon

250 de someri de la Mechel Campia Turzii vor munci in primul combinat social din tara. Cei mai multi dintre ei vor face sosoni pentru clapari care vor ajunge in Europa si America de Nord, insa doar dupa ce vor urma un stagiu la o fabrica din Oradea. Combinatul va fi deschis din ianuarie 2014. Azi a avut loc testarea si selectia celor 180 de someri ce vor produce sosoni de schi.

Reconversie fortata: fosti angajati ai Mechel vor produce sosoni de schi

AJOFM Cluj a inceput recrutarea a 180 de persoane pentru prima intreprindere sociala din Romania, unde vor lucra someri de la Combinatul Mechel Campia Turzii si unde se vor produce sosoni pentru claparii de schi, printr-o finantare de la Comisia.

Fostii angajati de la Mechel vor lucra la fabrica de sosoni pentru clapari

Fostii angajati ai combinatului Mechel Campia Turzii au sansa sa se reintoarca in campul muncii. Vor fi recalificati si angajati la viitoarea fabrica unde se vor produce sosoni pentru clapari. Este vorba.

Se fac recrutari pentru primul combinat social din tara, de la Campia Turzii. Ministrul Muncii este asteptat maine, la Cluj

Primul combinat social din tara, cel de la Campia Turzii, incepe selectia viitorilor angajatii, anunta Daniel Don, directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Cluj. Maine va avea loc o conferinta de presa pe aceasta tema la care este asteptat si ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Fostii angajati Money TV anunta ca vor face plangere penala impotriva lui Sorin Freciu si partenerilor acestuia

Cateva zeci de fosti angajati si colaboratori ai postului Money TV intentioneaza sa depuna, vineri, la DIICOT o plangere penala care ii vizeaza pe actionarii si pe administratorul societatii care a operat licenta acestui canal pana in septembrie a. c. , potrivit unui anunt facut joi. Acesta arata ca in demers sunt implicati reporteri, redactori, realizatori, cameramani, regizori si angajati din zona tehnic-administrativa care nu si-au primit in totalitate banii aferenti unor perioade de luni sau chiar ani.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )