Libnet.ro
UNICEF

06:15

Fostministru al Sanatatii, acuzatii la adresa sefei DNA: impiedica medicii sa prescrie medicamente

Antena3 Antena3,
Fostministru al Sanatatii, acuzatii la adresa sefei DNA: impiedica medicii sa prescrie medicamente

Senatorul Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a afirmat marti ca medicii nu mai au curaj sa prescrie medicamente pentru pacienti din cauza faptului ca au fost pusi la zid de foarte multe. continuă pe Antena3

Kovesi, chemata Consiliul Suprem al Magistraturii. Noi acuzatii la adresa sefei DNA

Laura Codruta Kovesi se va prezenta, miercuri, la Consiliul Suprem al Magistraturii CSM), dupa ce Inspectia Justiciara a denuntat abateri disciplinare ale sefei DNA cu privire la refuzus de a se prezenta la.

Calin Popescu Tariceanu, despre amanarea deciziei presedintelui de revocare a sefei DNA

Al doilea om in stat reactioneaza dupa tacerea presedintelui in legaturacu soarta sefei DNA. Calin Popescu Tariceanu ii sugereaza lui Klaus Iohannis sa ia decizia in conformitate cu.

Alina Gorghiu, despre decizia presedintelui Iohannis privind REVOCAREA sefei DNA: Nimeni nu ii cere presedintelui sa se grabeasca

Alina Gorghiu, senator PNL, a sustinut ca nu-i cere nimeni presedintelui Romaniei Klaus Iohannis sa se grabeasca, privind deciziei de revocare a procurorului-sef al DNA. De asemenea, senatorul precizeaza ca.

Alina Bica, denunt din Costa Rica pe numele sefei DNA

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, va depune o plangere penala pe numele procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi la Parchetul General, in dosarul ANRP, a anuntat, luni, avocatul acesteia, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )