Libnet.ro
UNICEF

09:00

Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Adevărul Adevărul,
Fostul consilier pentru securitate Bolton: Donald Trump nu este potrivit pentru a fi presedintele Statelor Unite

Fostul consilier pentru securitate nationala al Casei Albe John Bolton a facut joi o acuzatie grava la adresa lui Donald Trump, afirmand ca purtarea sa si relatiile acestuia cu liderii straini arata ca nu este potrivit sa fie presedintele Statelor Unite, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri explozive despre Trump in cartea fostului sau consilier pentru securitate nationala John Bolton

Secretarul de stat american Mike Pompeo, care afiseaza o loialitate mai presus de orice indoiala fata de presedintele Donald Trump, s-a exprimat nu doar o data critic pe la spate, mergand pana acolo incat l-a acuzat pe acesta ca nu spune decat tampenii, scrie fostul consilier prezidential John Bolton in cartea sa, conform unor fragmente aparute miercuri in presa din Statele Unite, informeaza joi AFP, citata de Agerpres. Un episod sugestiv, mentionat in cartea exploziva The Room Where It Happened, A White House Memoir prevazuta sa apara pe piata pe 23 iunie, a avut loc in cadrul primului summit al liderului american cu cel nord-coreean Kim Jong Un, care a avut loc la Singapore, in 2018.

Kremlin, despre cartea lui Bolton: Putin nu-l poate juca pe degete pe Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin nu considera ca il poate juca pe degete pe omologul sau american Donald Trump, asa cum sugereaza fostul consilier american pentru securitate nationala John Bolton, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, scrie Agerpres.

SUA: Fostul consilier Bolton il acuza pe Trump ca a solicitat ajutor chinez pentru a fi reales

Fostul consilier pe securitate nationala al lui Donald Trump, John Bolton, il acuza pe presedinte ca a solicitat ajutor chinez pentru a castiga alegerile prezidentiale din noiembrie, potrivit unor extrase explozive dintr-o carte viitoare, publicate miercuri de o parte a presei americane. Guvernul american a angajat marti o actiune in justitie pentru a incerca sa blocheze publicarea cartii lui John Bolton.

SUA: Secretarul de stat Mike Pompeo denunta minciunile tradatorului Bolton din cartea acestuia

Seful diplomatiei americane Mike Pompeo a denuntat joi minciunile lui John Bolton, fostul consilier pentru securitate nationala al presedintelui Donald Trump, care publica in curand o carte plina de dezvaluiri despre presedintele Statelor Unite si anturajul acestuia, informeaza AFP, citata de Agerpres. Este deopotriva trist si periculos ca ultimul rol public al lui John Bolton este cel al unui tradator care distruge America incalcand increderea sacra care o uneste cu poporul sau, scrie secretarul de stat american intr-un scurt comunicat de presa. Cu toate acestea, el nu neaga in mod specific un pasaj din cartea lui Bolton conform caruia i-ar fi spus in 2018 consilierului pentru securitate nationala ca Donald Trump spune tampenii.

SUA: Administratia Trump incearca sa impiedice aparitia unei carti semnate de fostul consilier Bolton

Guvernul american a angajat marti o actiune in justitie pentru a incerca sa blocheze publicarea unei carti a fostului consilier pe probleme de securitate nationala de la Casa Alba John Bolton, care ar urma sa infatiseze o imagine foarte critica a presedintiei lui Donald Trump, noteaza AFP, citata de Agerpres. Plangerea, depusa la un tribunal federal, motiveaza ca John Bolton nu a obtinut aprobarea administratiei si ca lucrarea lui incalca evident acordurile pe care le-a semnat ca o conditie a angajarii sale si accesului la informatii strict clasificate. Aparitia cartii, cu titlul The Room Where It Happened, A White House Memoir, este prevazuta la 23 iunie.

Dezvaluiri explozive despre Trump, in cartea lui John Bolton. Cum ar fi incercat liderul SUA sa se apropie de China. I-a vandut pe americani, ca sa-i fie bine lui

Fostul consilier de securitate nationala John Bolton urmeaza sa isi publice memoriile la finalul acestei luni, o carte exploziva care ii aduce acuzatii grave presedintelui american Donald Trump. Presa americana a publicat fragmente din aceasta carte chiar in ziua in care Trump a promulgat o lege prin care sunt sanctionati oficiali chinezi pentru tratamentul aplicat uigurilor, relateaza The Guardian.

Dezvaluiri despre Donald Trump in cartea fostului sau consilier John Bolton: I-ar fi cerut ajutorul presedintelui Chinei pentru a fi reales

Presedintele Donald Trump i-a cerut liderului Chinei, Xi Jinping, sa-l ajute sa castige alegerile prezidentiale din SUA 2020, sugerand ca achizitiile sporite ale Chinei de produse agricole din SUA ar putea sa.

Casa Alba a intentat proces impotriva unui fost consilier, pentru publicarea unei carti pline de informatii clasificate

Administratia Trump a ordonat unui judecator sa opreasca publicarea unei carti despre Casa Alba, a unui fost consilier de securitate, pentru ca ea ar divulga secrete de maxima siguranta, anunta CnnNews. com.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden isi creste avansul in sondaje fata de Donald Trump. Capitolul la care democratul sta mai prost decat republicanul

Fostul vicepresedinte american Joe Biden, singurul candidat democrat ramas in cursa pentru Casa Alba, si-a marit avansul la 13% fata de presedintele in exercitiu Donald Trump, aflat totodata la cea mai scazuta rata de aprobare din ultimele opt luni, transmite Reuters.

Donald Trump anunta reducerea la 25.000 a numarului trupelor stationate in Germania

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat luni, la Casa Alba, ca reduce la 25. 000 numarul soldatilor americani stationati in Germania, acuzand Berlinul ca este restantier la platile catre NATO, scrie dpa, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )