Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul deputat Mihai Banu a fost trimis in judecata, impreuna cu doi oameni de afaceri, pentru fapte de coruptie

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Mihai Banu a fost trimis in judecata, impreuna cu doi oameni de afaceri, pentru fapte de coruptie

Fostului demnitar care in prezent este in penitenciar, unde ispaseste o pedeapsa cu inchisoarea pentru o alta fapta de coruptie) i se pune in sarcina, de catre procurorii DNA, faptul ca ar fi cerut spaga de 1. 000 de lei pentru a trage sforile in atribuirea unor contracte de lucrari publice. Banii ar fi urmat sa ajunga la PDL, partid din care Mihai Banu facea parte in acel moment. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Mihai Banu, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Fostul deputat Mihai Banu a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar in care este acuzat de trafic de influenta in forma continuata. In dosar a mai fost trimis in judecata si un alt fost deputat, Dorinel Ursarescu.

Fostul deputat Mihai Banu trimis in judecata pentru trafic de influenta

Mihai Banu, la data faptelor deputat, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Fostul director al sucursalei Targu Mures a Romgaz Avram Pantelimon, trimis in judecata de DNA intr-un al doilea dosar

Fostul director al sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz Avram Pantelimon a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu, alaturi de alte doua persoane care au facut parte din conducerea unitatii, fiind acuzat ca a acceptat receptia unui echipament cu toate ca nu corespundea cerintelor stabilite in documentatia de atribuire a licitatiei, prejudiciind compania cu peste 3,1 milioane de lei.

Un fost primar din Cernavoda a fost trimis in judecata

Mariana Mircea, fost primar al orasului Cernavoda, in prezent consilier local, a fost trimisa in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul.

Scrisoarea tulburatoare gasita printre florile depuse la portretul Regelui Mihai: Ati fost untdelemnul de pe rana deschisa a Romaniei

Monarhistii clujeni au amplasat, la scurt timp dupa anuntarea mortii Regelui, un portret imens al Majestatii Sale Regelui Mihai I in centrul Clujului, pe Bulevardul Eroilor. Portretul de 12 metri patrati cuprindea chipul Regelui, precum si cateva citate reprezentative pentru gandirea sa morala si politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2142 seconds )