Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

B1 B1,
Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, a anuntat Ministerul Public. Decizia a fost luata de procurorii de la sectia de urmarire penala si criminalistica de la. continuă pe B1

Fostul deputat Vasile Horga, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata a lui Vasile Horga, deputat la momentul comiterii faptei, pentru ucidere din culpa, informeaza Ministerul Public.

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii parchetului general pentru ucidere din culpa. Dosarul va fi judecat de magistratii de la Judecatoria Targoviste.

Un cunoscut lider al PNL, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul deputat Vasile Horga a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, intr-un dosar instrumentat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe.

Fost boxer, trimis in judecata pentru santaj

Fostul boxer Leo Marinete a fost trimis in judecata pentru santaj de anchetatorii din Slatina. Barbatul e acuzat ca in perioada 39 mai, ar fi constrans o tanara sa ii dea o.

Se cere mandat de retinere pentru 24 de ore pentru Cristian Boureanu: Fostul deputat a fost externat si condus in fata procurorilor (VIDEO)

Probleme pentru fostul deputat Cristian Boureanu! Acesta a fost externat de la Spitalul de Urgenta Floreasca si imediat a fost preluat de politisti si condus in fata procurorilor unde se va propune.

Cristian Boureanu va fi cercetat pentru lovirea unui politist. in ce alte scandaluri a fost implicat fostul deputat

Fostul deputat Cristian Boureanu va fi audiat la Politie, vineri, fiind cercetat in dosarul in care este acuzat de ultraj fata de un agent de la Politia Rutiera. Incidentul produs in noaptea de joi spre vineri este cel mai recent scandal dintre cele in care a fost implicat Cristian Boureanu.

VIDEO Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi insultat si ar fi lovit doi politisti de la Rutiera

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, dupa ce, noapte trecuta, ar fi insultat si lovit politisti de la Rutiera. El a fost incatusat si dus la sediul Politiei Capitalei pentru a fi audiat insa aici i s-a facut rau fiind transportat la spital cu o ambulanta.

Cristian Boureanu, scandal in trafic cu Politia Rutiera. Fostul deputat s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, dupa ce a lovit un politist

Fostul deputat Cristian Boureanu a facut scandal in trafic cu politistii de la Rutiera. Boureanu i-a injurat pe politisti, i-a amenintat si l-a lovit pe unul dintre ei. Masina in care era.

Zi importanta pentru Sebastian Ghita! Fostul deputat va fi audiat prin videoconferinta in doua dintre dosarele intentate pe numele sau

Sebastian Ghita va fi audiat marti prin videoconferinta din Serbia, in cele doua dosare in care DNA a cerut arestare preventiva. Fostul deputat ar fi reusit sa iasa din tara fara a avea.

VIDEO. Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj dupa ce ar fi lovit un politist. Presedintele Sindicatului politistilor: Prieteni din anturajul lui ar incerca sa impiedice masurile de retinere

Fostul deputat Cristian Boureanu a avut un scandal in trafic cu politistii de la Rutiera.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )