Libnet.ro
UNICEF

22:30

Fostul director al Carpatica Asig a fost adus la DNA cu mandat, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

România Liberă România Liberă,
Fostul director al Carpatica Asig a fost adus la DNA cu mandat, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

Fostul director al Carpatica Asig Liviu Stoicescu a fost adus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), cu mandat, pentru a fi audiat de procurori in acelasi dosar in care au dat declaratii si vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara Mircea Ursache si directorul Fondului de Garantare a Asiguratilor Cristian Rosu. continuă pe România Liberă

Fostul director al Carpatica Asig, retinuta de DNA, intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

Fostul director al Carpatica Asig Liviu Stoicescu a fost adus, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), cu mandat, pentru a fi audiat de procurori in acelasi dosar in care au dat declaratii si vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara Mircea Ursache si directorul Fondului de Garantare a Asiguratilor Cristian Rosu.

Angela Toncescu, fosta sefa a CSA si a Consiliului de Administratie al Carpatica Asig, a fost retinuta

Angela Toncescu, fosta sefa a Consiliului de Administratie al al Carpatica Asig si fosta sefa a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a fost retinuta, luni, de procurorii DNA, fiind acuzata de trei infractiuni de cumparare de influenta. Alaturi.

Liviu Stoicescu, fost director general al Carpatica Asig, adus cu mandat la DNA

Liviu Stoicescu, fost director general al Carpatica Asig, a fost adus luni, cu mandat, la DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. La intrarea in sediul DNA, Stoicescu nu a dorit sa faca.

Sotul Georgianei Hosu, fosta sefa a DIICOT, retinut de DNA in dosarul Carpatica Asig Sibiu, in care este vizat si un parlamentar

Dan Hosu, care a fost retinut luni de procurorii DNA alaturi de Angela Toncescu, fost presedinte al Consiliului de Administratie al S. C Carpatica Asig Sibiu, este sotul fostului procuror sef interimar al DIICOT, Georgiana Hosu, transmite agentia Mediafax, care precizeaza ca, potrivit unor surse juridice, in acest dosar este vizat si un parlamentar.

Angela Toncescu, fost presedinte al Carpatica Asig Sibiu, a fost retinuta pentru 24 de ore

Procurorii DNA au dispus luni retinerea pentru 24 de ore a Angelei Toncescu, Dan Hosu si Ion Sorin Tatu, in dosarul Carpatica Asig S. Sibiu.

Un nou dosar Carpatica: Angela Toncescu, presedinte CA al Carpatica Asig Sibiu, retinuta pentru fapte de coruptie. Alte doua persoane au fost retinute (VIDEO)

Procurorii Directiei Nationale Antocoruptie au dispus, luni, retinerea, Angelei Toncescu, fost membru si apoi presedinte al Consiliului de Administratie CA) al SC Carpatica Asig SA Sibiu, pentru comiterea a trei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )