Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fostul director al Hidro Prahova, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Fostul director al Hidro Prahova, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Fostul director al Hidro Prahova Dumitru Pantea a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, in urma unui acord de recunoastere incheiat cu procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Decizia instantei nu este definitiva. Acesta este a doua persoana care-si recunoaste fapta intr-unul din dosarele disjunse din cel in care sunt urmariti penal pentru fapte de coruptie omul de afaceri Sebastian Ghita, Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia, fostul deputat PSD Vlad Cosma, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Fostul director al Hidro Prahova, condamnat intr-un dosar al cumnatului lui Victor Ponta

Fostul director general al SC Hidro Prahova SA Dumitru Pantea a fost condamnat la doi ani de inchiso.

Motivarea prin care un criminal a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare: Modul de comitere a faptei denota o violenta si o agresivitate deosebita

Tribunalul Alba a motivat hotararea prin care inculpatul Barsony Gligor, judecat pentru uciderea fostului primar al comunei Lunca Muresului, a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare. Judecatorul a avut in vedere gravitatea infractiunii si modul de comitere a acesteia, victima fiind ucisa cu 20 de lovituri de cutit.

Dragos Basescu, ridicat de la domiciliul din Constanta. Fiul lui Mircea Basescu este condamnat la 3 ani de inchisoare

Dragos Basescu a fost ridicat de Politie de la domiciliul sau din Constanta. Fiul lui Mircea Basescu este condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Nepotul fostului presedinte Traian Basescu va fi inchis la Poarta Alba, ca tatal sau, acum liberat.

Dragos Basescu, nepotul lui Traian Basescu, condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare cu executare

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani inchisoare cu executare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Fostul director ANAF: Se pregateste un tun de 100 de milioane de euro

Fostul director ANAF, Gelu Stefan Diaconu, demasca un nou tun financiar de 100 de milioane de euro c.

Nepotul lui Traian Basescu, condamnat la trei ani de inchisoare. Decizia este definitiva

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat la trei ani de inchisoare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Decizia judecatorilor este definitiva. El a fost condamnat pentru trafic de influenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )