Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul episcop de Husi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul episcop de Husi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Iasi au dispus, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului episcop al Husilor, Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, si a fostului calugar arhimandrit, Sebastian Cristi Jitaru, informeaza Ziare. com. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul episcop de Husi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul episcop de Husi, Corneliu Onila, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistratii din Iasi. Aceeasi masura a fost luata si pentru Sebastian Jitaru, fost arhimandrit. Decizia poate fi atacata cu apel.

Fostul episcop al Husilor, arestat preventiv

Magistratii Curtii de Apel Iasi au dispus, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului.

Fostul episcop de Husi, cercetat penal pentru viol si agresiune sexuala continuata. Care sunt acuzatiile care i se aduc fostului arhimandrit Jitaru

Fostul episcop de Husi este cercetat pentru agresiune sexuala continuata, victima fiind un minor, anunta procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi. Corneliu Onila este cercetat si pentru viol, iar Sebastian Jitaru e cercetat pentru trei infractiuni de viol, transmite Mediafax.

Proxenet periculos din Mizil, retinut dupa ce a torturat o tanara insarcinata si a batjocorit mai multe fete

Un barbat din orasul Mizil, Prahova, care a racolat mai multe tinere pe care le-a obligat sa se prostitueze, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cel mai mult a avut de suferit de pe urma individului o minora cu care era intr-o relatie. Pe aceasta a fortat-o sa se prostitueze pana cu cateva zile inainte de a-i naste fiul, a abuzat-o fizic de nenumarate ori si chiar a lovit-o intentionat cu masina.

Fostul episcop de Husi, retinut de procurorii ieseni pentru abuz sexual

Fostul episcop de Husi, Corneliu Barladeanu, a fost retinut de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi fiind acuzat de agresiune sexuala asupra unui minor.

Fostul episcop Corneliu Barladeanu, retinut de procurori pentru abuz sexual. Va sta in arest timp de 24 de ore

Fostul episcop al Husilor, Corneliu Barladeanu, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, sub acuzatia de agresiune sexuala.

Reactia Episcopiei Husilor, dupa ce Corneliu Onila a ajuns dupa gratii

Episcopia Husilor a avut o prima reactie, dupa ce fostul episcop Corneliu Onila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fostul episcop al Husilor, retinut de procurori, fiind acuzat de viol si abuz sexual impotriva unui fost elev

Fostul episcop al Husilor Cornel Onila a fost retinut, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului Curtii de Apel Iasi, care-l acuza de viol si abuz sexual impotriva unui fost elev de-al sau la seminarul teologic ortodox de la Husi, unde acesta era profesor, anunta site-ul safielumina. ro. Scandalul a izbucnit in iunie 2017 la Episcopia Husilor, cand Corneliu Barladeanul, pe atunci episcop al Husilor, a reclamat la DNA ca este santajat de trei preoti care i-ar fi cerut bani sau functii pentru a nu face publica o inregistrare in care prelatul ar aparea in timp ce intretinea raporturi sexuale. BOR: Sfantul Sinod ar putea lua decizia irevocabila a caterisirii fostului episcop de HusiUn alt preot a fost adus la audieri in dosarul fostului episcop de Husi. Acesta fusese condamnat pentru santaj. Avocat: Este suspect.

VIDEO Fostul episcop al Husilor, in sutana la arest. Nu se astepta la asa ceva, considera ca este un mare abuz

Fostul episcop al Husilor a ajuns in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, procurorii urmand, cel mai probabil, sa solicite arestarea sa preventiva pentru 30 de zile.

Noua isprava a tanarului de 18 ani care a scos in frig 3.000 de oameni dupa alerta cu bomba la mall in Ramnicu Valcea. in sfarsit a fost arestat

Un tanar din Valcea de numai 19 ani, Costin Moroaca, cu antecendente penale, a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )