Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru mita si delapidare

B1 B1,
Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru mita si delapidare

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis sambata sa il trimita dupa gratii in arest preventiv pentru 30 zile pe fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Procurorii DNA l-au. continuă pe B1

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat UPDATE

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat, sambata, de magistratii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare.

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost arestat de magistratii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare.

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, afla sambata daca-si va petrece Craciunul dupa gratii

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitala, Florin Secureanu, pus sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru luare de mita si delapidare sub forma continuata si retinut, vineri seara, pentru 24 de ore, va fi prezentat sambata in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, arestat preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis astazi arestarea preventiva a fostului manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare, anunta News. ro.

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost chemat pentru audieri la DNA

Procurorii DNA l-au chemat, vineri, pe fostul manager de la Spitalul Malaxa, Florin Secureanu, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Acesta a fost vazut intrand.

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, retinut in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare

UPDATEFostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost retinut in dosarul in care este urmarit penal pentru luare de mita si delapidare, informeaza B1 TV. Procurorii DNA au dispus,.

Fostul manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, urmarit penal pentru luare de mita si delapidare

Procurorii DNA au dispus, inceperea urmaririi penale impotriva fostului manager al Spitalului Malaxa Florin Secureanu, pentru luare de mita si delapidare. Suma pe care ar fi delapidat-o Secureanu este evaluata de anchetatori la 1,9 milioane de lei,.

Fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, detine inregistrari compromitatoare cu politiceni

Fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a intrat in arest preventiv pentru 30 de zile, astazi. Florin Secureanu ar avea mai multe inregistrari audio si video compromitatoare cu.

Cine este Florin Secureanu: fost fiziokinetoterapeut la Dinamo si specialist in moxibustie; a scris Mecanismele reincarnarii

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, retinut vineri de procurorii DNA, a inceput studiile la Facultatea de Medicina a Universitatii Tiru Maiorescu in 1992, finalizandu-le in 1999, iar pe durata facultatii a fost fiziokinetoterapeut la Dinamo, dar si supervisor la Panaceea Health Club Beirut Liban), conform CV - ului sau in care sunt consemnate date abia incepand din 1992, cand avea 28 de ani.

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitala, Florin Secureanu, audiat la DNA

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Capitala, Florin Secureanu, a sosit la DNA in jurul orei 12. Este prima data cand fostul manager ajunge fata in fata cu procurorii anticoruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )