Libnet.ro
UNICEF

22:16

Fostul ministru Constantin Nita, audiat la DNA. Surse: Procurorii i-ar fi comunicat ca i s-a pus sechestru pe bunuri

Antena3 Antena3,
Fostul ministru Constantin Nita, audiat la DNA. Surse: Procurorii i-ar fi comunicat ca i s-a pus sechestru pe bunuri

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, a fost audiat la sediul DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii i-ar fi comunicat ca i s-a pus sechestru pe mai multe bunuri, in dosarul in care i-ar. continuă pe Antena3

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA

Fostul ministru Constantin Nita s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Fostul ministru Constantin Nita, la DNA. Procurorii anticoruptie i-au pus sechestru pe avere

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita a dat cu subsemnatul la sediul Directiei Nationale Anticorptie, iar procurorii DNA i-au pus sechestru pe avere, potrivit news. ro. Nita este anchetat in dosarul.

DNA i-a pus sechestru pe avere fostului ministru Constantin Nita

Fostul ministru delegat pentru Constantin Nita a venit, vineri dimineata la sediul DNA, unde procurorii l-au anuntat ca i s-a pus sechestru pe avere. Nita este cercetat intr-un dosar de luare de mita.

Procurorii au pus sechestru pe averea deputatului Constantin Nita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au comunicat, vineri dimineata, deputatului Constantin Nita ca i s-a pus sechestru pe avere intr-un dosar de trafic de influenta in care este acuzat ca ar fi primit de la un om de afaceri 30. 000 de euro si peste 300. 000 de lei ca sa intervina la primarul unui municipiu pentru incheierea unui contract, pe vremea cand era ministru al Energiei.

Fostul ministru Razvan Nicolescu cere Agentiei Nucleare sa spuna ce a facut cu banii platiti de Nuclearelectrica pentru depozitarea deseurilor

Fostul ministru al Energiei Razvan Nicolescu a solicitat joi Agentiei Nationale si pentru Depozitarea Deseurilor ANDR) sa prezinte investitiilor realizate din sumele platite de catre Nuclearelectrica pentru gasirea unei solutii de depozitare pe termen lung a deseurilor nucleare, mentionand ca Romania nu are nici pana acum o solutie identificata de stocare a deseurilor radioactive, desi exista o agentie creata in acest scop.

Fostul ministru de Externe, Titus Corlatean, audiat in Comisia Juridica in dosarul deschis dupa alegerile prezidentiale din 2014 (VIDEO)

Comisia Juridica din Senat discuta marti cererea de urmarire penala fata de fostul ministrul Titus Corlatean. Acesta este acuzat de abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )