Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fostul ministru Cristian David, achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de coruptie

Hotnews Hotnews,
 Fostul ministru Cristian David, achitat definitiv in dosarul in care era acuzat de coruptie

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost achitat definitiv, marti, de magistratii inaltei Curti, dupa ce fusese acuzat de procurori ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul judetului Buzau, Cristinel Bigiu, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Fostul ministru Cristian David, achitat definitiv

Fostul ministru de Interne Cristian David a fost achitat, astazi, in dosarul in care era acuzat de trafic de influenta, in conditiile in care initial fusese condamnat la cinci ani de inchisoare, dupa ce ii fusese schimbata incadrarea faptei din luare de mita in trafic de influenta.

Fostul ministru de Interne Cristian David, achitat definitiv de Curtea Suprema

Curtea Suprema a decis marti achitarea fostului ministru de Interne, Cristian David, acuzat de DNA de trafic de influenta. Decizia instantei este suprinzatoare in contextul in care, pe fond, aceeasi instanta decisese in 2017 condamnarea la 5 ani de detentie cu executare a acestuia.

Fostul ministru Cristian David a fost achitat de Curtea Suprema: in prima instanta, acesta a fost condamnat la 5 ani de inchisoare (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a achitat marti pe fostul ministru de Interne Cristian David in dosarul in care acesta era acuzat ca a primit 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul judetului.

Fostul ministru de Interne Cristian David, achitat. Decizia e definitiva

Fostul ministru de Interne liberal Cristian David a fost achitat de acuzatia de trafic de influenta, au decis judecatorii de la inalta Curte. in prima instanta, David primise o condamnare de cinci ani de.

Avocatul lui Cristian David, fostul ministru de Interne: Adevarul a iesit la suprafata. A fost un denunt mincinos

Fostul ministru Cristian David a fost achitat, definitiv, de Curtea Suprema, dupa ce pe fond fusese condamnat la 5 ani de inchisoare. Flavia Teodosiu, avocata fostului ministru Cristian David, a facut o serie de.

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL

Fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a demisionat din PNL. Am simtit ca actuala conducere nu are nevoie de expertiza mea, a declarat el, pentru HotNews. ro.

Fostul ministru al Energiei Razvan Nicolescu, numit lider pentru Europa Centrala pe industria gazelor al Deloitte

Razvan Nicolescu, fost ministru al Energiei, promovat recent in pozitia de partener in cadrul practicii de consultanta a Deloitte, preia si rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului si produselor chimice pentru Europa Centrala, anunta compania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )