Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru al Dezvoltarii il provoaca pe Ion Stefan la o dezbatere pe teme care tin de acest domeniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru al Dezvoltarii il provoaca pe Ion Stefan la o dezbatere pe teme care tin de acest domeniu

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Vasile Suciu il provoaca pe actualul ministru, Ion Stefan, la o dezbatere despre toate temele care tin de acest domeniu, dar in special despre situatia facturilor restante pe PNDL, a platilor aferente POR. Va rog sa nu urmati exemplul domnului Klaus Iohannis, premierul de facto al guvernului din care faceti parte, care evita dezbaterile fata in fata, sfidandu-i pe romani. ) Curaj, domnule ministru!, spune Vasile Suciu. continuă pe Ziarul Bursa

A murit Bogdan Niculescu Duvaz. Cine era fostul ministru. Prima reactie a lui Traian Basescu

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit, sambata seara, potrivit unui anunt facut pe Facebook de catre apropiati ai familiei. Social-democratul a fost membru in mai multe cabinete si a avut sapte mandate de deputat in Parlamentul Romaniei. Colegii din politica dar si toti cei care l-au cunoscut au deplans moartea politicianului, apreciind ca a .

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit sambata seara, potrivit unei postari pe Facebook facuta de avocatul Gabriel Liviu Ispas, care era prieten cu acesta, anunta Mediafax. Duvaz avea 70 de ani.

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz a murit. A fost unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvaz, unul dintre primii membri ai Frontului Salvarii Nationale, membru marcant al PSD a murit sambata.

Bomba pensiilor explodeaza in ultima saptamana de campanie electorala. Fostul ministru al Muncii a rabufnit: E un amatorism dus la extrem!

Peste 45. 000 de dosare de recalculare a pensiilor sunt in intarziere, in medie cu pana la trei luni. in unele cazuri sunt intarizieri de pana la sase luni, sustine noul ministru al Muncii. Violeta.

Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvaz a murit. Avea 70 de ani

A murit Bogdan Niculescu Duvaz, fost ministru in Guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea si Adrian Nastase. Niculescu Duvaz a intrat in politica in 1990. A fost secretar al Frontului Salvarii Nationale.

Surse. Tudorel Toader isi pierde functia de titular in Comisia de la Venetia. Fostul ministru al Justitiei ii bate obrazul lui Bogdan Aurescu

Tudorel Toader, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, va fi schimbat din functia de titular al Romaniei in Comisia de la Venetia, cel mai importat for de drept constitutional european, sustine publicatia Europa libera. in replica, Tudorel Toader ii aminteste ministrului de Externe, Bogdan Aurescu, ca Executivul PSD nu l-a schimbat din functia de membru supleant al Comisiei de la Venetia, chiar daca era consilierul presedintelui Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )