Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, pus sub acuzare pentru abuz in serviciu

ACTUALIZARE 14:25 Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a fost pus, astazi, sub acuzare pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft 2, el declarand la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) ca procurorii nu ii aduc nicio acuzatie ca ar fi luat vreun leu in cazul licentelor IT pentru scoli. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu, audiat la DNA in dosarul Microsoft 2

Fostul ministru al Educatiei Alexandru Athanasiu a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul Microsoft 2, el declarand ca nu a luat niciodata spaga si ca viata isi poate oferi multe surprize, dar el stie ca este absolut.

Fost director general al Microsoft Romania, pus sub acuzare de DNA

Fostul director al Microsoft Romania, Silviu Hotaran, a fost chemat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), iar procurorii l-au anuntat ca este urmarit penal, transmite Digi 24.

Ministrul bulgar al Sanatatii, pus sub acuzare intr-un dosar privind un contract cu Turcia pentru vaccinuri

Ministrului bulgar al Sanatatii, Petar Moskov, i se pregateste un act de acuzare, in legatura cu scandalul vaccinurilor care a avut loc la inceputul anului 2016. Moscov a fost citat sa se prezinte in fata urmaririi penale saptamana viitoare, informeaza Novinite. com.

Alexandru Athanasiu, audiat in dosarul Microsoft: Nu este normal ca cei care au furat in aceasta tara, sa rada de fraieri ca mine care stau acum si trebuie sa dea explicatii (VIDEO)

Fostul ministru al Educatiei, Alexandru Athanasiu, a dat luni declaratii in fata procurorilor in dosarul Microsoft. La iesirea de la audieri, acesta a declarat ca mereu a fost un om de buna.

DEZVALUIRI RL. Legatura intre Victor Ponta si Claudiu Florica, pus sub acuzare in dosarul Microsoft. Dinu Pescariu este si el implicat

Jurnalistul Catalin Prisacariu a dezvauit in Romania libera o legatura foarte interesanta intre Claudiu Florica si Victor Ponta.

Dosarul Microsoft, secventa PSD - mita de 20 de milioane de dolari, se extinde. Silviu Hotaran, fost director general al Microsoft, pus sub acuzare, ca si intermediarul Claudiu Florica

Dosarul Microsoft se extinde. Procurorii DNA au citat luni mai multe persoane in dosarul Microsoft , secventa in care sunt suspectati opt fosti ministri.

Radu Banciu: Alexandru Athanasiu inaugureaza o noua categorie de oameni politici in Romania - prostul prins inainte de a se apuca sa fure. El nu a furat absolut nimic! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre punerea sub invinuire a lui Alexandru Athanasiu pentru abuz in serviciu in dosarul Microsoft.

Udrea si-a ales sloganul de campanie. Cum vrea fostul ministru sa atraga voturi

Elena Udrea a facut public sloganul sau de campanie, unul total diferit de ceea ce au prezentat partidele politice in ultimele saptmani. O femeie cat zece barbati e mesajul prin care fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului vrea sa-i convinga pe bucuresteni sa o voteze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )