Libnet.ro
UNICEF

10:00

Fostul ministru de Finante din Rusia: Guvernul rus poarta un razboi informational contra propriilor cetateni

B1 B1,
Fostul ministru de Finante din Rusia: Guvernul rus poarta un razboi informational contra propriilor cetateni

Alexei Kudrin, fostul ministru de Finante al lui Vladimir Putin, actualmente seful grupului de analiza a Comitetului pentru Initiative Civile, a declarat ca guvernul rus poarta un razboi informational contra. continuă pe B1

Fost ministru rus de Finante: Guvernul rus poarta un razboi informational contra propriilor cetateni

Alexei Kudrin, fostul ministru de Finante al lui Vladimir Putin, actualmente seful grupului de analiza Comitetul pentru Initiative Civile, apreciaza ca autoritatile ruse poarta un razboi international contra propriilor cetateni. Cand un razboi informational - n. red. este declansat nu pentru imaginea tarii in lume, ci impotriva proprilor cetateni ai acelei tari, el duce la procese distructive in societate a spus Kudrin, citat de Vedomosti.

Dan Sova a pierdut procesul cu un jurnalist. Fostul ministru cerea daune de 566.000 de euro

Dan Sova a pierdut procesul cu redactorul-sef al publicatiei Sursa Zilei, Raluca Dan, in care fostul ministru a cerut 566. 000 de euro daune. Patru ani. Atat a durat procesul deschis de senatorul PSD Dan Sova,.

Fostul ministru Darius Valcov ar putea afla vineri daca ramane sau nu in arest preventiv

Darius Valcov, fostul ministru al Finantelor, ar putea afla, vineri, daca va fi cercetat in continuare in arest preventiv sau va fi cercetat in libertate. Decizia de vineri a magistratilor Curtii Supreme va fi definitiva.

Grecia a primit un nou avertisment din partea ministrilor de Finante din zona euro

Ministrii de Finante din zona euro au avertizat Grecia, vineri, ca nu va primi ajutor financiar pana nu va prezenta un plan complet de reforme economice, in conditiile in care tara se indreapta spre incapacitate de plata.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )