Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, din nou la DNA

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, din nou la DNA

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA). El este urmarit penal de procurorii anticoruptie pentru doua infractiuni de luare de. continuă pe Antena3

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu, audiat la DNA

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu a fost citat, marti, pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta este urmarit penal pentru infractiunile de luare de mita si trafic de influenta in dosarul mitei de 20 de milioane de euro pentru lucrarile de modernizare transonului de cale ferata Bucuresti-Constanta.

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu audiat la DNA. Acesta a precizat ca nu a platit integral cautiunea de 1 milion de euro

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu a fost citat, marti, pentru audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta este urmarit penal pentru infractiunile de luare de mita si trafic de influenta in dosarul mitei de 20 de milioane de euro pentru lucrarile de modernizare transonului de cale ferata Bucuresti-Constanta.

Sebastian Vladescu la DNA: Fostul ministru isi va acoperi cautiunea de un milion de euro cu lingouri de aur

Sebastian Vladescu, fostul ministru al Finantelor, a ajuns mariti la sediul DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta. Procurorii au stabilit in.

Vladescu, audiat la DNA. Fostul ministru spune ca nu a achitat cautiunea de 1 mil. de euro

Sebastian Vladescu, fostul ministru al Finantelor, a ajuns, marti, la DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru luare de mita si trafic de influenta. Vladescu a precizat ca nu a achitat integral cautiunea, transmite Mediafax.

Vladescu a achitat o parte din cautiune

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul in care este urmarit penal pentru doua infractiuni de luare de mita si trafic de influenta in forma continuata. intrebat de jurnalisti daca a achitat cautiunea de un milion de euro stabilita de DNA in cazul sau, Vladescu a spus ca doar partial.

Premiera in istoria DNA. Fostul ministru Sebastian Vladescu si-a platit cautiunea cu lingouri de aur

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune in dosarul in care e acuzat de luare de mita si trafic de influenta, au precizat, marti, pentru AGERPRES, surse ju.

Elena Udrea vrea sa-si deschida o afacere in Costa Rica. La ce s-a gandit fostul ministru al Turismului

Elena Udrea se gandeste serios sa isi faca o afacere in Costa Rica, iar fostul ministru al Turismului se gandeste deja la exportul de fructe. M-am gandit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt.

Fostul ministru al comunicatiilor Augustin Jianu i se alatura lui Victor Ponta in proiectul ProRomania

Fostul ministru al comunicatiilor in Guvernul Sorin Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat vineri ca i se alatura lui Victor Ponta in proiectul ProRomania, sustinand ca PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite,.

Din pacate, dupa moartea regretatei Stela Popescu, medicii au facut din nou anuntul trist: Este vorba de indragitul actor Alexandru Arsinel...

Indragitul actor Alexandru Arsinel are din nou probleme de sanatate, la cinci ani dupa ce a suferit un transplant de rinichi. in varsta de 79 de ani, artistul a ajuns dependent de dializa pentru a-si.

Romanii lovesc din nou in Spania: 200 de nuntasi au PARASIT restaurantul fara sa achite o nota de peste 8.000 de euro!

Suntem, din nou, de rasul lumii! O familie de romani este de negasit dupa ce a organizat o nunta cu 200 de persoane intr-un restaurant din orasul spaniol Viveiro provincia Lugo) si nu a achitat o factura de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )