Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul ministru Florin Jianu a fost ales vicepresedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fostul ministru Florin Jianu a fost ales vicepresedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

Florin Jianu, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat si singurul ministru din cabinetul Sorin Grindeanu, care si-a depus demisia de onoare din cauza aprobarii OUG 13 de modificare a codurilor penale, a fost ales vicepresedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor, SMEunited, cea mai puternica organizatie de IMM-uri din Europa. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Jianu, fost ministru in doua guverne PSD, ales vicepresedinte al Uniunii Europene a IMM-urilor

Florin Jianu, presedintele Consiliului IMM-urilor din Romania, a fost ales vicepresedinte SMEunited, cea mai puternica organizatie de IMM-uri din Europa pentru perioada 2020-2021.

PENSII 2020. Fostul ministru al Muncii catre Guvernul Orban: Iata minciuna!

Fostul ministru al Muncii Marius Budai demonteaza afirmatiile lui ministrul Florin Citu legate de bugetul de pensii. A spus domnul ministru de Finante Florin Citu pe 28.

Tudorel Toader trimite o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia pe motiv ca ar putea fi revocat din acest for. Cu ce se lauda fostul ministru al Justitiei

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a transmis o scrisoare deschisa Comisiei de la Venetia, invocand informatii aparute in spatiul public potrivit carora Guvernul intentioneaza sa-l revoce din acest for. in scrisoarea care a fost publicata pe Facebook, Toader nu-si asuma niciuna dintre modificarile controversate ale legilor privind sistemul judiciar, laudandu-se ca a facut totul sa le opreasca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )