Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu: Vor oare romanii sa-si stie istoria?

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru de Interne Doru Viorel Ursu: Vor oare romanii sa-si stie istoria?

Joi, la Drobeta Turnu Severin a avut loc lansarea cartii Enigma mieilor, cel de-al treilea volum din ciclul Sange si carne de om semnat de avocatul Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne iunie 1990 - octombrie 1991) in Guvernul Petre Roman si deputat in legislatura 1992-1996 ales in judetul Arges). continuă pe Adevărul

Fostul ministru de Interne, Doru Viorel Ursu: Vor oare romanii sa-si stie istoria?

Joi, la Drobeta Turnu Severin a avut loc lansarea cartii Enigma mieilor, cel de-al treilea volum din ciclul Sange si carne de om semnat de avocatul Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne iunie 1990 - octombrie 1991) in Guvernul Petre Roman si deputat in legislatura 1992-1996 ales in judetul Arges).

Fostul ministru Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare

Decebal Traian Remes va fi eliberat din inchisoare, dupa ce magistratii au admis cererea de eliberare conditionata depusa de fostul ministru al Agriculturii. Acesta fusese condamnat la trei ani de inchisoare in.

Fostul ministru Decebal Traian Remes va fi eliberat dupa aproape 1 an de inchisoare

Decebal Traian Remes va fi pus in libertate. Dupa aproximativ un an de detentie, fostul ministru al Finantelor si al Agriculturii a cerut sa fie pus in libertate. Cerea sa a fost acceptatata de Comisia de.

Fostul ministru Decebal Traian Remes, eliberat dupa aproape 1 an de inchisoare (VIDEO)

Decebal Traian Remes va fi eliberat conditionat. Dupa aproximativ un an de detentie, fostul ministru al Finantelor si al Agriculturii a cerut sa fie pus in libertate. Cerea sa a fost acceptatata de Comisia de.

Fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remes afla astazi daca va fi eliberat

Tribunalul Maramures s-a intalnit astazi ca sa judece astazi ca sa judece recursul formulat de procurorii DNA, dupa ce Judecatoria Baia Mare a admis decizia comisiei de eliberare ca fostul ministru al Agriculturii sa fie eliberat conditionat dupa un an de inchisoare.

Fostul ministru al Agriculturii Mihail Dumitru, promovat director general adjunct al DG AGRI din Comisia Europeana

Fostul ministru roman al Agriculturii Mihail Dumitru a fost numit, miercuri, in functia de director general adjunct al Directoratului General Agricultura si Dezvoltare Rurala al Comisiei Europene.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )