Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul ministru de Interne Petre Toba si fostul sef DIPI, la DNA intr-un dosar de coruptie

Antena3 Antena3,
Fostul ministru de Interne Petre Toba si fostul sef DIPI, la DNA intr-un dosar de coruptie

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba s-a prezentat, marti, la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare. continuă pe Antena3

Fostul ministru de Interne Petre Toba este inculpat in dosarul secretizarii delapidarilor de la DIPI: Ce pot sa va spun este ca am respectat legea

Petre Toba, fost ministru de Interne, a fost citat la DNA in dosarul delapidarilor de la DIPI. El este acuzat ca nu a vrut sa declasifice documentele care probau delapidarile imputate unui numar de 24 de ofiteri de informatii, intre care sase fosti sefi ai serviciului secret al Internelor.

Fostul ministru de Interne Petre Toba, la DNA: Mi s-a spus ca a fost pusa in miscare actiunea penala

Fostul ministru al Afacerilor Interne Petre Toba s-a prezentat, marti, la DNA pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar de coruptie. Stire in curs de actualizare.

Fostul ministru de Interne, Petre Toba, audiat la DNA: Am respectat intru totul prevederile legii si toate normele in vigoare (VIDEO)

Fostul ministru de Interne Petre Toba a ajuns marti dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii in fata procurorilor, informeaza B1 TV. Mi s-a adus la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )