Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500.000 de euro, a fost arestat

B1 B1,
Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500.000 de euro, a fost arestat

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost arestat, joi, de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ). Decizia poate fi contestata de fostul ministru la aceeasi instanta. David este. continuă pe B1

Fostul ministru al Internelor Cristian David, dus la DNA. El este acuzat ca a luat mita 500.000 de euro

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost dus, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, in dosarul in care este acuzat de luare de mita. Mai exact, fostul demnitar este acuzat ca ar fi luat o mita de 500. 000 de euro.

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost adus la DNA pentru luare de mita

Fostul ministru al Internelor Cristian David a fost dus, miercuri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce pe numele lui a fost emis un mandat de aducere, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

UPDATE Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500.000 de euro, a fost arestat

UPDATE 00:10 Fostul ministru al Internelor Cristian David, acuzat ca a luat mita 500. 000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzau in favoarea unei persoane care revendica un teren, a fost arestat, joi, de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), potrivit Mediafax. Decizia poate fi contestata de fostul ministru la aceeasi instanta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )