Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, mesaj despre demisie si apropiata Presedintie la Consiliul UE

Antena3 Antena3,
Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, mesaj despre demisie si apropiata Presedintie la Consiliul UE

Fostul ministru pentru afaceri europene, Victor Negrescu, a vorbit despre demisia sasi apropiata Presedintie la Consiliul UE. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au crezut in proiectele si. continuă pe Antena3

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, in care s-a plans ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru .

Fostul ministru Victor Negrescu S-A PLANS la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea. Seful PSD i-a impus un ROL DECORATIV (surse)

Fostul ministru pentru Afaceri Europene, Eugen Negrescu, ar fi trimis luni mai multe mesaje la Bruxelles, in care s-a plans ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru .

George Ciamba a fost numit n functie de presedintele Iohannis. Cine este noul ministru delegat pentru Afaceri Europene

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui George Ciamba in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene. De altfel, seful statului spunea ca va lua o decizie rapida in cazul lui Ciamba, in conditiile in care Romania se pregateste sa preia presedintia Consiliului UE si nu exista un ministru care sa gestioneze acest capitol.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata la Cotroceni: George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus juramantul (VIDEO)

George Ciamba, noul ministru delegat pentru Afaceri Europene, a depus miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura. Va doresc sa reusiti, impreuna cu ceilalti membri din.

Ciamba a depus juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene

George Ciamba a depus juramantul de investitura in functia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, miercuri, la Palatul Cotroceni, presedintele Klaus Iohannis subliniind cu aceasta ocazie ca pregatirea Presedintiei romane a Consiliului Uniunii.

Surse: Victor Negrescu s-a plans la Bruxelles ca a fost sabotat de Dragnea, Plumb si Teodorovici. Ar fi ramas ministru cu rol de sef de protocol

Fostul ministru pentru Afaceri Europene s-a plans, in discutii purtate cu apropiatii, ca a fost sabotat de Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, au declarat pentru Adevarul surse din anturajul fostului ministru. Dragnea i-a cerut sa se ocupe doar de partea birocratica, fara sa revendice pretentii politice. Un rol decorativ, care l-a facut pe Negrescu sa se revolte. in locul sau va veni George Ciamba, secretar de stat in MAE.

Ce inseamna pentru romani acordul privind Brexit

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, saluta ajungerea la un consens privind Brexitul, precizand ca acordul inseamna garantii ferme pentru romanii din Marea Britanie. Salut.

Atributiile lui Victor Negrescu, preluate de un al ministru. Anuntul facut de MAE

Atributiile legale ale ministrului delegat pentru Afaceri europene vor fi indeplinite si asigurate de un alt reprezentant al Guvernului, conform unei dispozitii a premierului Vioroca Dancila. Conform.

Victor Negrescu revine cu precizari: Astept discutiile din interiorul partidului. Pregatirea presedintiei Romniei la Consiliul UE este n grafic

Victor Negrescu, care a evitat sambata sa confirme informatiile neoficiale potrivit carora demisioneaza din functia de ministru pentru Afaceri Europene, a revenit duminica cu noi precizari spunand ca asteapta discutiile din interiorul PSD si acuzand atacurile din presa lansate de un coleg de guvern, la scurt timp dupa ce un zvon a aparut miraculos pe surse.

Pe cine a trimis Guvernul la Bruxelles in locul lui Victor Negrescu, la Consiliul Afaceri Generale

La Consiliul Afaceri Generale al Uniunii Europene, reuniune care are loc luni la Bruxelles, la care participa ministrii pentru afaceri europene din statele membre UE, Romania este reprezentata de ambasadorul Luminita Odobescu, reprezentantul permanent al Romaniei la UE. Luminita Odobescu il inlocui pe Victor Negrescu, cel care a demisionat vineri din Guvern ca urmare a presiunilor lui Liviu Dragnea, dupa cum a explicat Adevarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )