Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache: Voi ramane in linia intai in aceasta criza

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache: Voi ramane in linia intai in aceasta criza

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, care si-a dat demisia joi, a declarat ca ramane alaturi de Ministerul Sanatatii daca va fi nevoie de expertiza lui. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale. Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu vrem sa repetam greselile facute de Italia si Spania

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca a elaborat impreuna cu specialistii din minister un plan pentru a fi evitat contactul intre pacientii infectati cu COVID-19 si cei care nu sunt infectati cu noul coronavirus.

Exces de putere. Victor Costache, despre motivul demisiei sale: A fost o decizie care s-a luat intr-un anumit context!

Fostul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a afirmat, vineri, intr-un interviu exclusiv acordat Antena 3, ca decizia demisiei sale a fost luata intr-un anumit context.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a demisionat

Medicul Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, au anuntat surse neoficia.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a demisionat

Medicul Victor Costache a demisionat din functia de ministru al Sanatatii, au anuntat surse neoficia.

Tariceanu, dupa demisia lui Costache: Mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, dupa demisia ministrului Sanatatii, Victor Costache, ca gestul acestuia nu l-a surprins si ca demisia era previzibila.

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

Fostul ministru Victor Costache anunta ca pacientii de Covid-19 care nu au complicatii vor fi tratati intr-un hotel din centrul Bucurestiului intrebat de B1.ro despre proiect, secretarul de stat Horatiu Moldovan sustine ca nu stie nimic

In prmul sau interviu dupa demisia din functia de minsitru al Sanatatii, Victor Costache a declarat ca urmeaza ca o parte din pacientii care au forme usoare de coronavirus sa fie cazati in camere de.

UPDATE Surse: Victor Costache si-ar fi dat demisia din functia de ministru al Sanatatii. Chemat de urgenta la Suceava, Nelu Tataru ar putea prelua interimatul

UPDATE Nelu Tataru, actual secretar de stat in Ministerul Sanatatii, ar fi fost chemat de urgenta la Suceava, iar numele sau este vehiculat pentru preluarea postului de ministru interimar. Victor Costache.

Tariceanu, atac fara precedent la adresa lui Victor Costache: Mi-a dat impresia unuia care isi face treaba intr-un mare sictir

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a venit cu o declaratie de presa foarte dura la adresa fostului ministru al Sanatatii, Victor Costache.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )