Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fostul ministru Tudor Chiuariu, ACHITAT in Dosarul Retrocedarilor. Ce pedepse au primit Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

B1 B1,
Fostul ministru Tudor Chiuariu, ACHITAT in Dosarul Retrocedarilor. Ce pedepse au primit Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, a fost achitat in Dosarul Retrocedarilor. Judecatorii ICCJ au decis, in acelasi dosar, ca fostul deputat Viorel Hrebenciuc si fostul deputat Ioan Adam. continuă pe B1

Sebastian Vladescu, la DNA: Cum va achita fostul ministru cautiunea de un milion de euro in dosarul spagilor uriase

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, s-a prezentat marti dimineata la DNA. Acesta a mers la Directia Nationala Anticoruptie unde trebuie sa stabileasca ce va lasa in contul cautiunii de un.

Hrebenciuc si printul Sturdza - condamnari cu executare in dosarul retrocedarilor ilegale

Dupa 5 amanari, instanta suprema a dat, miercuri, prima sentinta in dosarul retrocedarilor ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in care sunt judecati, printre altii, Printul Gheorghe Paltin-Sturdza, fostul deputat.

Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte in dosarul retrocedarilor forestiere din judetul Bacau. Procurorii au cerut 12 ani pentru Viorel Hrebenciuc

Curtea Suprema, dupa cinci amanari consecutive, urmeaza sa pronunte sentintele in dosarul retrocedarilor forestiere din judetul Bacau, dosar cu unul dintre cele mai mari fraude privind retrocedarile, cu un prejudiciu estimat la 300 milioane de euro. Dosarul a fost trimis in instanta in ianuarie 2015, si are peste 60 de termene.

Sebastian Vladescu, la DNA. Fostul ministru a venit pentru situatia cautiunii de un milion de euro

Fostul ministru al Finantelor s-a prezentat la DNA, marti dimineata, unde ar putea fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie. Sebastian Vladescu va discuta cu procurorii si despre si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )